Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mikor mentek a téli leárazásra...

Mikor mentek a téli leárazásra, hogy kifogjatok nagyobb leértélelést?

Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 10:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok:D

Nagyon jo volt vettem egy csomo cuccot leirom:D

Zara polokat vettem volt egy szürke koronás felső ami átlátszó ezt 4995-ről leértékelték 2350-re megvettem nagyon jo:D itt vettem még egy polot amin egy mesefigura van ez 3995-ről 1995-re ment le

h&m-ben vettem egy sálat inkább kendő ami 2490-ről lett 1500-ra leértékelve meg vettem fülbevaló csomagot 790-ért meg szájfényt 490-ért

promod itt vettem egy nacit ami csőnaci de nem farmer hanem ijen puha anyag nem tudom mi pamut féle lehet ez 8695-ről lett 3990-re meg két inget az egyik 4990-olt ez uj termék azért de szerintem január végére olcsó lesz ez eg yfekete fehér kockás ing/blúz

meg eg ypiros kék kockásat is vettem ami ugyan ugy 4990 volt de leértékelték pont elötte rakta rá a matricát szoval igy 3690-lett:D

stradivariusban vettem egy csőnacit ami ilyen szürke de nem farmer szürke hanem lego szürke ez volt 3000 ft :O a 9000-ről egyből vettem kettőt is egyet világos krémszinben a másik meg a lego szürke meg vettemegy beverly hills 90210-es polot 1995-ért ez asszem 3000 volt ja meg egy polot ami szimpla csak egy nagy szemüveg egy-egy szempilla sor száj meg masni van mintának ez egy fehér polo ez 1995-ről 1295 lett

Ezeket vettem na puszi nektek

ui:. ha valaki akar jo börkabit venni az menjen január végén a stradivariusba most vagy január végén mert most is olcsók de lehet hogy elfogynak de jan végén angyon jo árban szoktak lenni:D buék

2011. jan. 1. 14:41
 12/12 anonim ***** válasza:
Árkádban már a héten el kezdődtek a leárazások én egy csomó ruhát tudtam venni volt hogy 60% kedvezménnyel kaphatóak egyes darabok.
2011. jan. 1. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!