Csajok! Milyen ruhákat vigyek magammal (vásároljak) hogy jól nézzek ki?
Figyelt kérdés
Szóval 1hetes western versenyre megyek és nem tudom milyen ruhákat vigyek hogy mikor nem lovagolok hanem bulizok akkor miket vegyek fel,légyszi segítsetek.Én farmerra gondoltam kockás ing wesco csizma stb.De amikor csak rohangálok pl papucs szoknya és kockás ing buliba meg vmi sexy ruha??Írjatok vmi jó kis össze állítást.2010. dec. 29. 13:20
1/1 anonim válasza:
Lovagoláshoz tökéletesen passzol amit írtál. Bulizáshoz vmi csini kis egyberuha magassarkúval + ékszerek. Rohangáláshoz kényelmes ruhák, sima egyszerű póló + kényelmes farmer. Remélem tudtam segíteni (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!