Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Érdemes innen fűzőt rendelni?

Érdemes innen fűzőt rendelni?

Figyelt kérdés

[link]

Ti már rendeltetek innen? Milyen minőség (azt tudom, hogy nem igazi fűzők, azok 20 fölött vannak)? Mert annyira szépek. :) És ezeket lehet hordani felső helyett is, vagy inkább fehérneműként funkcionálnak?

Bocs, ha a kérdés sok, de fűzőszűz vagyok. :)

2010. dec. 22. 11:01
 1/4 anonim ***** válasza:

ÉN már vettem tőle. Ugyanaz, mint amit ebayen megkapsz kb. 2000-el olcsóbban.

lehet hordani felsőként is, de melltartóval nagyon kényelmetlenek, nélküle meg lapítanak, ha nincs jó nagy melle az embernek.

Egyébként ne számíts rá hogy túl sok időt kibírnak, és behúzni se próbáld meg őket szorosra, mert elszakad a varrás és az anyag. Gagyi, kínai minőség. A legrondább az, hogy 2-3 viselés után csípőnél visszahajlanak a merevítők :S

2010. dec. 22. 13:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Én azt mondom, hogy fűzőt sose rendelj az internetről. Mindig személyesen vedd meg. Interneten keresztül nem tudod megtapintani az anyagot, a merevítőket, stb. Ha fűzőszűz vagy, akkor különben sem ilyenekkel kéne kezdened, hanem derékfűzővel.
2010. dec. 23. 23:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem e-bayről lett rendelve. Két éve bírja, semmi baja sincs még, pedig már mostam is párszor. A lényeg, hogy jól válaszz, megbízható eladótól, akinél LÁTSZIK, hogy nem csak csicsázza a dolgot, hogy el tudja adni a fűzőt, hanem tényleket ír le, segítséget a fűzőhöz, esetleg még garanciát is vállal.

Derékfűzőt 4ezertől, Mell fölöttit pedig 10-11ezertől lehet kapni, postaköltséggel együtt. Jobban megéri, mint egy hazai termék, sajnos. :S

Jah, és ott olyan mérettáblázatok vannak, hogy én csak lestem. Tökéletesen elmondják, mit, hol mérj meg, és hogy ekkora és ekkora mérethez melyik fűzőt rendeld meg. Én ezt ajánlom neked.

Barátnőm csináltatott egy fűzőt itthon, és bőre csinálták neki, pedig direkt kisebb adatokat adott meg. Nem is olyan szép, és gyorsan elszakadt. Szerintem maradj az e-baynél.

Ha kíváncsi vagy még vmi infóra, írj egy e-mailt nyugodtan! :)

2011. febr. 11. 21:22
 4/4 anonim ***** válasza:

4000-ért nem kapsz acélmerevítőset. Csak gyenge fémből készült utánzatot. Átverés...

a barátnőd fűzője pedig azért lett rossz, mert elkövetett egy öreg hibát: nem varratunk olyannal acélmerevítős fűzőt, aki még sosem csinálta (és nem is ért hozzá...).

2011. febr. 12. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!