Érdemes így rendelni?
Figyelt kérdés
Tehát Vateráról elég olcsón, viszonylag olcsó postaköltséggel és elég sok szállítási idővel.
2011. szept. 22. 00:18
1/4 anonim válasza:
Érdemesnek érdemes mert nagyon olcsó.. értékeléseket meg kell nézni, hogy mennyi a pozitív esetleg a negatív értékelése... Én szoktam rendelni és még nem volt semmi baj... a szállítási idő meg azért ennyi mert ( szerény véleményem szerint) Ebay-ről rendeli.... :D
2/4 A kérdező kommentje:
eBayen drágább.
2011. szept. 22. 00:38
3/4 A kérdező kommentje:
Egyébként pozitívak az értékelések.
2011. szept. 22. 00:38
4/4 anonim válasza:
Én is nagyon gondolkodtam, hogy jó lenne rendelni, megnéztem az összes ilyen olcsó cipőt, de szerintem hamis. Mindenkinél csak katalógusképek vannak. Engem nem zavarna, ha hamisítvány, az eredeti converse is rossz minőségű, viszont ki tudja, hogy néz ki. Kínából rendelik amúgy, azért ilyen olcsó.
Végülis meg lehet próbálni, ha pozitívak az értékelések, csak nem lehet olyan rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!