Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon igénytelen, ha a...

Nagyon igénytelen, ha a csizma szára egy kicsit eláll a vádlimtól?

Figyelt kérdés
Egy csomó féllábszárig érő csizma tetszik nekem, de nem veszem meg őket, mert a vádlimon mind eláll, de már nagyon kellene egy csizma, amit farmerhoz és szoknyához is fel lehetne venni.
2010. dec. 21. 15:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Hidd el, a legtöbb nőnek ez problémát jelent. Nekem is eláll a vádlimtól a csizmám,általában betűröm a nadrágomat alá, de egyébként egyáltalán semmi baj nincs vele, ha kicsit eláll, mindaddig, míg téged nem zavar a mozgásban. :)
2010. dec. 21. 16:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát válassz olyat, ami nem áll el! Próbálgasd őket! :)

Mondjuk, ha rám hallgatsz, akkor ezeket a divatcsizmákat hagyod a fenébe, mert sokba kerülnek és műbőr vacak az összes. Inkább szánj rá egyszerre egy kicsit többet és vegyél rendes bőrcsizmát, azok a tutik! :D

Megdöbbentő egyébként, hogy a mű gagyi csizmák 20-25-30 ezer forintba kerülnek, és szétmennek egy szezon alatt, míg rendes bőrt is lehet már 15-20-ért venni és évekig jó...

2010. dec. 21. 18:01
 3/6 anonim ***** válasza:
itt attól függ.. ugye ha 40-es lábad van akkor alapból szélesebb a vádlinál a csizma minél kisebb lábad van annál jobban nem áll el:D szóval szerintem nem gááz;)
2010. dec. 21. 20:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Dehogy gáz. Elég kevés emberre passzol pontosan. Enyém eláll. Vékony és kicsi típus vagyok. Csomóan meg azzal szenvednek, hogy nem találnak csizmát, ami jó a lábszárukra, vagy hogy egyáltalán felmegy. Az nagyobb "ciki", mivel szegények nehezen találnak csizmát, nemhogy olyat, ami tetszik. Amúgy meg van direkt olyan fazon is ami eláll. Igénytelenség, ha koszos vagy büdös vagy lyukas cipő van rajtad.
2010. dec. 21. 20:59
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor lehet, hogy mégis megveszem ami tetszik. Hiába kerestem olyat ami nem áll el, azazhogy lett volna, de azok már nagyon "pipiske" fazonok, és én a magas tűsarkakat nem bírom.
2010. dec. 21. 21:50
 6/6 anonim ***** válasza:
nekem állítható a szára, de nem szeretem ha pont passzol, inkább álljon el egy fél-1 cm-t nekem így kényelmes és nem érzem úgy hogy hülyén nézne ki. az sokkal viccesebb mikor megveszi valaki a csizmát és ki-fittyen felette a háj.
2010. dec. 22. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!