Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért szakad ki mostanában...

Miért szakad ki mostanában minden nadrágom az ülepénél?

Figyelt kérdés
a nadrágaim kifoszlanak pont középen! talán azért mert összeér a combom? Pedig nem szűk rám egyik nadrág sem. Mit tehetnék ezellen? köszi a válaszokat!
2009. jan. 22. 21:50
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Nekem is mindig ilyen bajaim voltak:P Vegyél vastagon szőtt nadrágot.Az ár meg a márki nem jelent semmit, a 8ezres gatyáim már mind kiszakadtak, nyáron vettem egy 3ezeres gatyát a Tescoban és azóta is tökéletes....
2009. jan. 22. 22:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
pontosan a combod miatt. Ahogy összeér, dörzsölödik és kopik az anyag. Majdnem mind1 milyen gatyát veszel, egy idő után ez lesz a vége mindegyiknek (tapasztalat)
2009. jan. 23. 02:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen igen én is mindig így járok. A nadrágom még teljesen jó, ahol a combom összeér ott meg kikopik. Én most fogyás stádiumában vagyok, ezért olcsóbb nadrágokat veszek, kínaiban itt ott max 2000 ft-ért mert úgyis csak max fél, egy évet bír ki. Még kb 10 kg van rajtam, remélem tavasszal már nem lesz ilyen gondom.
2009. jan. 23. 09:24
 4/8 A kérdező kommentje:
164 cm vagyok és 58-59 kg. Szerintem ez még nem vészes. Fogyni pedig nem szeretnék, így érzem jól magam, csak a gatyáim idegesítenek. Köszi a válaszokat Nektek!:)
2009. jan. 23. 13:33
 5/8 anonim ***** válasza:

ismerős

de a nadrág a ibás mm az anyaga nem jó

de ez tök mind1 mert a márkás se birja tovább

2009. jan. 23. 15:48
 6/8 anonim ***** válasza:
17%
biztos kifingod! ha púznod kell told le a gatyádat!
2009. jan. 23. 18:33
 7/8 A kérdező kommentje:
nagyon szellemes itt valaki...
2009. jan. 23. 19:57
 8/8 anonim válasza:

Szia!

Azt hiszem eléggé sokan küzdünk ezzel a problémával. Nálam szerencse kérdése, hogy megtalálom-e azt a nadrágot, ami nem megy tönkre 1-2 hónapon belül.

Sok mindent kipróbáltam már: bő szabásút, szűkebbet, de mindnél ez lett a végeredmény.

Ha mégsem foszlott ki, akkor ugyanott a varrás ment tönkre.

Csodák-csodájára tavaly ősszel turkálóban vettem (átszámítva kb. 200 Ft-ért) egy olyan farmert, aminek még semmi baja:) Bár ez nem a reklám helye, azt el kell mondanom, hogy az illető farmer Lee márkájú volt és majdnem teljesen új.

De jártam már meg más, márkás, új és drága nadrágokkal: pár hetes használat után kifoszlott az anyagjuk.

Szóval én mindenképp ajánlanám, hogy inkább turkálj nadrágot, és ha mégsem találod meg álmaid "szétnyűhetetlen" nadrágját, legalább nem költesz rá sok pénzt:)

2009. jan. 24. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!