Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lehet betegség az, hogy...

Lehet betegség az, hogy valaki "vásárlás függő"? Van ilyen?

Figyelt kérdés
2010. dec. 18. 21:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
meséljetek,mien durva dolgok mennek a tescoba?? Énis oda akarok menni diákmunkára...akkor ne menjek mégse?? Ne ijesztgessetek XD
2010. dec. 19. 00:15
 12/14 A kérdező kommentje:

szia:DD

Háát annyira nem rossz, csak attól függ melyik osztályra mész:DD én ruhán voltam...aztökjo volt, de elvileg a kozmetika meg a pék ..meg a tej :DDD azt hiszem gáz...nekem mindenki sírt, h mennyire kivannak:DDD de amúgy elvileg a fogarassi a legjobb:DD bécsi uti meg az ilyenek nagyon gáz, egy csomo lány akivel beszéltem ide menekült onnan , mert teljesen kikészitették őket... a ruha nahyjából jovolt:DD mondjuk ittis voltak gáz dolgok. pl elsőnap már olyan dolgokat kellett csinálnom amit mások10éve csinálnak és ha nem ment kb lebasztak :DD meg ilyenek , háát nem tudom...

végülis max annyit csinálsz, hogyha nem jön be mész máshova :P

2010. dec. 19. 10:07
 13/14 szamóca. ***** válasza:

igen a fogarasi még istenes. egyszer voltam a gödöllőibe is, na ott mint a kutyával úgy beszéltek velünk.

átküldtek a ruháról a tejre, mert oda kellett ember, de elfelejtettem pulcsit adni, majd ránkcsukták a hűtőajtót....aztán végül kaptunk pulcsit, de egy órát úgy voltunk bent, poloban...

meg hát lényegében ott arra kell a diák, hogy minden szar munkát neki tudjanak adni. ha valamelyik munkás összetör egy tálca tojást, azt tuti veled nyalatják fel. a munkaidőt nem tartják be, vagyis betartják, csak neked felejtenek el szólni hogy szünet van vagy vége van:D

jelenlétit nem mindig akarnak iratni, arra figylej oda mert főleg diákszöviknél előfordul hogy nem fizetnek, és akkor bizonyítanod kell vhogy...nekem megpróbálták elsunyogni emrt nem volt nyomtatva, és a csajszi vihogva közölte hogy akkor hagyjuk. én meg bájos mosolyogva válaszoltam h addig innen nem megyek el mig alá nem irtam azt a szart:D

rádásul marha keveset fizet... egyébként ha jó főnököket kapsz ki akkor viselhető...fogarasiba volt egy srác akit szerettem, ő normálisan osztotta a munkát, szervezett volt, meg odafigyelt rá hogy ne a körmöm szakadjon bele a dobozokba, hanem adott kést.

2010. dec. 19. 10:15
 14/14 A kérdező kommentje:

Milykedves , hogy megdobott egy késsel:DDDD amúgy ba.ki nekem volt egynagyon durva dolog... azvolt, h a zöldéges osztály ilyen fura pasik voltak... szoval lényeg az, h bejöttem 2nekés állandoan rajtam voltak:DDD és aztány odajött az osztályvezetőm , akit mondjuk tökre birtam aranyos pasi volt:DDD de kb ő volt az egyetlen , lényeg, h lebaszta a pasikat... erre a pasik kb széttoltották, h " mi van , te is dugni akarsz vele? miután mi voltunk vele, átpasszoljuk, oks?" kb így ...és széttégtem...de a pasi, az osztályvezető kb semmit nem tudott tenni, ugyhogy kb a diákok közül is vannak elég gyökerek :DDD azokkal is vigyázni kell...

Mondjuk tökjol lehet ismerkedni, mert mindketten kivagytok:DD és jo egymásnak sríni..

amúgy azon lepődtem meg, h nálunk dolgozott egy beteg fiú is, agyilag... nem mintha zavarna, csak azért volt gáz, mert akkor helyette is mi dolgoztunk:S s ugykemény volt

2010. dec. 19. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!