Vegyek magassarkút? Már így is 172 vagyok.
Figyelt kérdés
172 cm magas vagyok, a legtöbb barátom alacsonyabb nálam. Viszont 14 éves korom óta rajongok a magassarkúkért, és már anya is megengedné, viszont félek, hogy én leszek az óriás a barátaim körében... mennyit dobhat rajtam egy ilyen cipő: [link] 2010. dec. 17. 16:54
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást, jól esett. Főleg azoknak köszi, akik megírták, hogy egy magasak velem (vagy magasabbak), mégis hordanak, és jól érzik magukat :) Nagyon, nagyon oda vagyok a magassarkúkért, de eddig nem mertem soha hordani, mert nem akarok égimeszelő lenni. De a biztatásotok miatt máris jobban érzem magam... Annyira, hogy már két magassarkút is kinéztem Karácsonyra!!! :)
Ja és 21:19: az a cipő szerintem sem a legszebb, de azért nem ocsmány. Tulajdonképpen a sarka miatt linkeltem, csak nem akartam elmagyarázni, hogy nem ezt a cipőt akarom, csak hogy ekkora sarkakat viselhetek-e, blablabla... :D :D
2010. dec. 18. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!