Mennyibe kerül a cipzár csere?
Figyelt kérdés
Tönkrement a kabátomban a cipzár. Nem drága kabát, New Yorkeres,kb. 8000Ft volt, de nagyon szeretem. Mennyibe kerül kicserélni a cipzárát? Vagy okosabb új kabit venni? Egyáltalán, hol lehet kicseréltetni benne? Szabónál?2010. dec. 17. 10:12
1/11 anonim válasza:
Szerintem mindenképp érdemes. Szabónál attól függ viszel cippzárt vagy ő ad szerintem 2000-3000 ből tuti megáll.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is úgy gondoltam, hogy jobban kijövök, ha kicseréltetem inkább benne. De anyukám meg azt mondta, hogy nem éri meg, akkor már vegyek inkább újat. De én nem szereték, ezt a kabátot szeretem! 2-3000-et simán megér!
2010. dec. 17. 10:36
3/11 anonim válasza:
Nálunk a méteráruboltban is megcsinálják. Én ott cseréltettem ki az egyik gatyám cipzárját. 300 Ft volt :D
Szerintem kérdezd meg ilyen helyen. Bár nem biztos, hogy mindenhol ezt csinálják, lehet, hogy csak a mi városunkban (Pilisvörösvár, ha ott laksz esetleg) csinálják ezt...
4/11 anonim válasza:
Hú, de tudok fogalmazni... Bocsi a szóismétlésért, nem olvastam vissza, amit írtam...
5/11 anonim válasza:
Én bp-i vagyok, van a városban egy csomó kis ajándékbolt, ahol pl. fénymásolás, kulcsmásolás, igazolványkép készítés, stb. van, én a hátizsákomba cseréltettem ott cipzárt 1800ft volt. Kabátba szerintem is 2-3 ezer ft lesz a cipzárcsere.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi, budapesti vagyok, akkor körbenézek ilyen helyeken!
2010. dec. 17. 17:29
7/11 anonim válasza:
Az én kabátom 79ezer volt,nem az számit egy cipzár cserénél mennyiért és hol vetted,hanem hogy milyen hosszú.Tegnap cseréltettem az én kabim térdig ér és 3000ft-ot kért a 22.kerületben.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi neked is!
2010. dec. 18. 13:11
9/11 anonim válasza:
22 ker-ben hol? Én is itt lakom és lenne pár cipzár ami javításra szorul :)
Esetleg a Rózsakerti lakóparknál? :D:D
10/11 anonim válasza:
Rózsakert lakótelep szélén ahol felmegy a 114-es busz ott van egy mindenes, bár elég idiótán tart nyitva, de próbáld meg! Ott mindent javítanak, és varrnak.
114-es bekanyarodik a sorompónál, kb. 280 méter a bal oldalon van ez a kis üzlet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!