Mit vegyek fel bátyám szalagavatójára?
Szia! Koktélruha!
De a cicanaci+csini felső összeállítás is jó szerintem.
22 L
ha cicanacit szeretnél felvenni akkor valami hasonló ( [link] ) csini inget vegyél fel hozzá a fehér boleró szerintem nem kell...vagy valami fűző szerű ( [link] )
ha a csinos ruhánál maradsz akkor :
hasonló ruhákat tudnék elképzelni egy szalagavatón:)
Persze ez attól függ hogy szeretnél csinos lenni,szolidan milyen frizurát választasz...hogyha a hosszú szép lábad van akkor szerintem legyen a szoknyás ruha...ha a dekoltázsod szeretnéd kiemelni akkor cicanaci és egy jó felső,top...:)
2. válaszoló vagyok :)
mindenhol vannak csinos rucik :) csak lehet nem neked megfelelők :) szerintem biztos találsz ott is olyat ami tetszeni fog...de figyelj arra hogy nehogy túl kihívóan öltözz mégis csak a testvéred szalagavatójára mész és nem discoba :)
Igen nagyon szépe ruha! :) Bár ma megvettem a ruhát, és hozzá illő cipőt is!:) Tally Weiljben vettem. Volt különben hasonló mint az utolsó válaszoló linkjén szereplő ruci és nagyon szép volt! Bár a cipzárral eléggé elrontották:/ De összességében szép ruha volt. :) Azt választottam volna szívem szerint, de sajnos Mes volt a legkisebb, én meg XSest hordok ííígy.. elég nagy volt:(.. De vettem egy fekete rózsaszín nagyon csini ruhát! :)
Köszönöm a válaszaitokat, ment a sok-sok pont! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!