Anyám és a bátyám azt mondja, hogy a bátyám szalagavatójára nekem egyáltalán nem kell kiöltöznöm. (eleggánsabb utcai ruha elég) Másokat is megkérdezte ő meg azt mondják, hogy ing, fekete gatya, fekete cipő. Mibe kell menni?
Így van, illik, de nem ilyen báli ruhára kell gondolni.
A barátomé tegnap volt, rajtam egy fekete bőrhatású gatya, egy 10 centis sarkú fekete cipő és egy fehér ing volt. nem öltöztem túl,mindenki kb. így volt.
A kis feketét felejtsd el, meg a puccos cuccokat.
Kosztüm, felső, vagy fekete nadrág, ing, vagy csini felső.... nem kell túlzásba vinni, elvileg nem téged ünnepelnek, csak a szolid elegancia az elvárás.
te szegény kérdezőXD
miniszoknya+top?na jó csak hülyéskedtem....
szerintem egy sötétebb vagy fekete nadrág jó lesz+fehér ing(szerintem NE vegyél nakkendőt!---ciki),és mondjuk egy (nem túl ünnepies),(de nem is sportcipő)féleséget rakj a lábadra/nah ez most nem túl magyaros mondat,de nem érdekes/ osz ennyi
Miért kellett lepontozni?
Jó hülye vagy, ha már kérdést teszel fel, legalább a nemedet írd oda máskor.
Amúgy úgy öltözöl, ahogy neked tetszik, max. égni fog a fejed. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!