Holnap veszek kabátot. Linkelnétek be mostani kabátoktól képeket amik jól néznek ki? Azt is megköszönöm ha boltot is tudtok mondani, hogy hol lehet kapni.
én pár napja vettem jó pár helyen szétnéztem előtte..
orsayben vannak leárazva 6000ft-ra szépek voltak nagyon csak nekem nem volt a méretembe ami tetszett.
new yorkerben is vannak jók, de még elég drágák..bershkába vettem én..de olyan meleg hogy egyáltalán nem fázok benne (talán nem is volt ilyen kabátom még :) ) pull and bear-ben is jók vannak de nekem szintén nem volt méretembe már ami tetszett.
szövettel nem nyúlsz mellé...én sima egyszerű feket kabit vettem belül bélelt szörös..kapucnija az egész szőrös belül (jó meleg)..szerintem most mindenféle kabát divat..csak a túl rövid nem XD szerintem legalábbis..láttam multkor egy csajt a retro kabátjában tipegett és kb mell alatt ért neki a kabát pffff alatta meg vastag pulcsi kilóg...elég ciki volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!