Hány évesen hordtatok először tangát?
14, azóta mindig azt hordok, ha nincs meg...
16/L
9 évesen próbáltam fel először (azóta is megvan az a tangám :)) és utána néhányszor próbálkoztam vele, de nagyon nem találtam kényelmesnek... állandóan igazgattam. Aztán 11 éves koromban megint megpróbálkoztam vele és akkor megszerettem. Azóta csak azt hordok, semmilyen fajta másik fehérneműt. :)
16/L
15 évesen. Aztán soha többet...
A franciabugyira esküszöm.
19/L
Ha jól emlékszem 12 voltam amikor a barátnőmmel megvettük az első tangánkat - akkoriban úttörőknek számítottunk. Hú de nagyon kicsik is voltunk. Nah mindegy fehér alapon rózsaszín glitteres Princess felirat volt rajta a felirat előtt és után pedig egy egy rózsaszín virág :)
Eleinte furcsa volt, de én divatpics@ vagyok úgyhogy hozzászoktam. Tampont is azért kezdtem el használni, hogy ne seggesbugyiban kelljen olyankor lennem.
Viszont most 19 vok, és kezdek áttérni a vastagabb pántú bugyikhoz, ilyen franciatangák amik tetszenek, csipkével. Mert oldalt nem vág be, és valamennyire fedi is a popsit- mert nekem a fenekem fázik télen LOL. Viszont alul meg tanga...
Elnézve a külföldi divatot hamarosan úgyis itt is beér.
Jah és a pasik megdöglenek az ilyen bugyiért, főleg ha felül egy míder van rajtad....
14 évesen..és azóta csak azt
17/L
11,anyával vettük az első francia bugyimmal együtt.A francia bugyit nagyon megszerettem(azóta is azt hordok),a tangát kevésbé.
Van egy két tangám,de elég ritkán hordom őket.
16/L
13évesen és azota csak azt hordok:)
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!