Undercover bakancsok? Vélemények?
Bakancsot készülök venni, találtam is magamnak neten olyant, ami tetszik, csak nem tudom, hogy minőséges-e? Ha valakinek volt már dolga Undercover bakanccsal, akkor legyen szíves ossza meg velem a véleményét! :)
19/L
Nekem bejön, főleg a 30 lyukú.
Ezt gondoltam megvásárolni, vagy a 20 lyukút. Csak nem tudom, hogy mennyire masszívak, és ezért még nem tudok dönteni, hogy mi legyen...
Imádom a bakancsokat, nekem is van kettő.
Strapabírók, és ha megszokja a láb, akkor nagyon kényelmes viselet. Ráadásul nekem eddig minden cipőm beázott, de a bakancsaim soha.
Szerintem vegyél vagy még egy Shelly's-t vagy pedig NPS-t.
Én már a 4. bakkámat nyúzom, az első egy Rooster volt, a második egy Undercover, a mostani kettő megy egy NPS,és egy 10 soros Shellys Burgundy. Az Undecovert nem ajánlom, hamar szétmegy...a 23e nagyon olcsó egy bakancsért, mert ebben az esetben az ár a garancia a minőségre. Saját tapasztalat. Szép az UC, de akkor már vegyél jobbat, és az NPS majdnem olyan jó mint a Shellys, és csak picit drágább. Olyan 26e körül lehet, BP-n a Martens Shop-ban lehet kapni. Most párhuzamosan használom az NPS-emet mert az fekete, a Shellys-em meg bordó,nem megy mindenhez. :)
Remélem tudtam segíteni.
Nekem is Shelly's-em van, az első bakancsom pedig Steel volt. Igazából azzal sem volt bajom, még mindig megvan, bár most már inkább csak kirándulásoknál veszem fel.
A Shelly's vált be nagyon, az Undercover-t nem ismerem.
Köszönöm a segítségeket! :)
00:32, tudtál segíteni! :D Az NPS-t nem ismerem, utánanézek mindjárt. :) Hát, lehet, hogy akkor az Undercover ki van lőve... Csak nem tudom, hogy akkor a Rangers-nek van-e 30 soros bakancsa. Tudom, hogy 20 soros van, de 30 sorost még nem láttam. :( Hú, de sok bajom van, mi? :D Inkább filózgatok még egy kicsit, minthogy megvegyek akármilyent ami a végén hamar tönkremegy. :D :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!