Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Undercover bakancsok? Vélemények?

Undercover bakancsok? Vélemények?

Figyelt kérdés

Bakancsot készülök venni, találtam is magamnak neten olyant, ami tetszik, csak nem tudom, hogy minőséges-e? Ha valakinek volt már dolga Undercover bakanccsal, akkor legyen szíves ossza meg velem a véleményét! :)

19/L

2010. dec. 13. 22:16
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ronda, én nőiesebbet választanék, meg ez nem is megy a ruhatáramhoz. De ha neked tetszik akkor vegyél ilyet. Amúgy elég masszívnak néz ki.
2010. dec. 13. 22:22
 2/7 A kérdező kommentje:

Nekem bejön, főleg a 30 lyukú.

[link]

Ezt gondoltam megvásárolni, vagy a 20 lyukút. Csak nem tudom, hogy mennyire masszívak, és ezért még nem tudok dönteni, hogy mi legyen...

2010. dec. 13. 22:25
 3/7 anonim ***** válasza:

Imádom a bakancsokat, nekem is van kettő.

Strapabírók, és ha megszokja a láb, akkor nagyon kényelmes viselet. Ráadásul nekem eddig minden cipőm beázott, de a bakancsaim soha.

2010. dec. 13. 23:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Nekem is van egy Shelly's Rangers-em, 10 lyukú, de minden álmom most egy 30 lyukú bakancs. :) Én is nagyon meg vagyok elégedve a bakancsommal. Azt már tudom, hogy a Rangers nagyon jó minőségű bakancs, de az Undercoverrel még nem volt dolgom, tehát nem tudom, hogy érdemes-e lenne kiadni érte 23 ezer ft-ot.
2010. dec. 14. 11:57
 5/7 anonim válasza:

Szerintem vegyél vagy még egy Shelly's-t vagy pedig NPS-t.

Én már a 4. bakkámat nyúzom, az első egy Rooster volt, a második egy Undercover, a mostani kettő megy egy NPS,és egy 10 soros Shellys Burgundy. Az Undecovert nem ajánlom, hamar szétmegy...a 23e nagyon olcsó egy bakancsért, mert ebben az esetben az ár a garancia a minőségre. Saját tapasztalat. Szép az UC, de akkor már vegyél jobbat, és az NPS majdnem olyan jó mint a Shellys, és csak picit drágább. Olyan 26e körül lehet, BP-n a Martens Shop-ban lehet kapni. Most párhuzamosan használom az NPS-emet mert az fekete, a Shellys-em meg bordó,nem megy mindenhez. :)

Remélem tudtam segíteni.

2010. dec. 15. 00:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem is Shelly's-em van, az első bakancsom pedig Steel volt. Igazából azzal sem volt bajom, még mindig megvan, bár most már inkább csak kirándulásoknál veszem fel.

A Shelly's vált be nagyon, az Undercover-t nem ismerem.

2010. dec. 15. 07:54
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítségeket! :)

00:32, tudtál segíteni! :D Az NPS-t nem ismerem, utánanézek mindjárt. :) Hát, lehet, hogy akkor az Undercover ki van lőve... Csak nem tudom, hogy akkor a Rangers-nek van-e 30 soros bakancsa. Tudom, hogy 20 soros van, de 30 sorost még nem láttam. :( Hú, de sok bajom van, mi? :D Inkább filózgatok még egy kicsit, minthogy megvegyek akármilyent ami a végén hamar tönkremegy. :D :)

2010. dec. 15. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!