Márkakedvelők! Mennyit adnátok egy alig használt, sima, fekete ZARA farmernadrágért ami ugyebár mindenhez megy?
Figyelt kérdés
2010. dec. 12. 12:46
1/12 anonim válasza:
Egy fillért se,mert "alighasznált"...
2/12 anonim válasza:
Ha sima fekete Zara Basic farmer, akkor az eredetileg 5995 vagy 6995 Ft- ba kerülhetett.
Így ennek tudatában max 3000 Ft- ot.
3/12 A kérdező kommentje:
Zara TRF
2010. dec. 12. 13:17
4/12 anonim válasza:
Mivel én nadrágot 1000-2000 Ft környékén szoktam turizni (Marks&Spencert is), ezért többet nem adnék...
5/12 anonim válasza:
nem tudtam hogy a zara egy marka..... amugy meg 500 ft-ot sem,mert inkabb elmegyek egy turkaloba es egy par ezer ft-ert igazi markas cuccokat talalok.mint pl. louis vuiton.
6/12 anonim válasza:
Na a TRF rosszabb mint a Basic vagy Woman.
Elcseszett szabású mind....
7/12 anonim válasza:
Én simán adnék 3000-et ha az én méretem
8/12 anonim válasza:
ha zara akkor kb semennyit... -.-
9/12 anonim válasza:
Érdekes, hogy hirtelen mindenki a Zara ellen kampányol itt, miközben az emberek legnagyobb része ott vásárol. :D
A TRF cuccait én sem szeretem - de egy címkés TRF farmert épp csütörtökön turiztam a fővám-téri Háda turiban 2500-ért. És a szabása tökéletes volt, aminek pedig külön örültem, hogy végre találtam egy koptatás/szegecs/rojt/csillám/strassz stb. mentes farmert...
Én így azt mondom, ha nem címkés a darab, akkor max 1500-at adnék érte.
10/12 anonim válasza:
Nálam a Zara valaogy nem tartozik a "márkák" közé :/
Nekem a márkák azok : Adidas ,Nike, Levi's, Mustang, Puma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!