Lányok vastag harisnyát vagy leggingget egyszer vagy töbször is felvesztek?
Vastag harisnyát 1-2 alkalom után mosom (mivel ugye a lábfejem benne van, így azért az "használttá válik".
A legginget többször is fel lehet venni mosás nélkül, hiszen tényleg alig koszolódik (olyan, akár egy farmer).
Harisnyát csak akkor hordok, ha muszáj:) Szóval szoknya alá, főleg ünneplőhöz vagy ha olyan cipőt veszek fel, ami feltörné a lábam egyébként.Vagy ha nagyon hideg van télen.Télen 2 alkalom után teszem a szennyesbe:)
Legginget eddig nem hordtam, de most kaptam mikulásra:) Szerintem úgy fogom csinálni, hogy 4-5 alkalom után mosom ki, mert ugye nem érintkezik sem az intim területtel sem a lábfejjel.
15/L
Harisnyát minden használat után mosok...zoknit sem veszek fel kétszer, harisnyát miért vennék?
Cicagatyát 4-5ször, mert annak nincs lábfeje, így nem lesz lábszaga, nadrág alatt meg egyáltalán nem koszolódik.
Köszönöm a válaszokat.
Én is csak 1-2 alkalommal veszem fela harisnyát, utánna mosom, a legginget 3-4 nap hordom.
harisnyát 1x
macskanadrágot pedig nadrágként hordom, szóval 2x-3x felveszek egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!