Minden idióta divat ilyen gyorsan elterjed?
Tény,hogy egy gumicsizma nem néz ki olyan jól, mint egy csinos kis magassarkú cipő, de legalább nem ázik be, és már kapható béleltben is.
Én úgy tudom,hogy régen parasztemberek húzták fel, mikor nagy sár volt vagy az háziállatok(sertés, tehén , ló) alól takarítottak ki.
Miért mire való eredetileg szerinted, ha már ilyen esős sáros időben sem "engednéd" hogy hordják az emberek?-.-
Jó, igaz hogy esztétikusabbak a cuki kis magassarkúak, de abban ilyen időben katasztrófa járni.. a gumi csizmán az se gáz ha kicsit koszos lesz, és majd csak este otthon törli le az ember..
Én imádom a gumicsizmámat. :)
De csak azért, mert nagyon jó, hogy nem ázik be, amikor a lovaimat trágyázom, és a víz sem megy bele, mikor itatok. Mondjuk nem a legjobb, mert nyáron meleg, télen hideg, de én mégis szeretem, mert abban a 2-3 órában, amíg takarítok nem gáz.
Persze én a paraszt-style-ban hordom, az a jó öreg mezőgazdasági gumicsizma mindennél jobb.
Természetesen nem a rózsaszín-fekete csillivilli skótkockásra gondolok, amit divatból vesznek fel az emberek.
És lehet kapni olyan csizmát, ami nem gumi, mégsem ázik be. Kérlek ezt úgy hívják, bőr csizma. Azok általában nem áznak be.
Gondolj bele, milyen üde illata lehet a csaj lábának, ha egy 8-9 órás suli után leveszi azt. :D
Nem ideális, nagyon nem.
Amúgy ha leközölnék a divatlapok, hogy milyen jó mezítláb járni, mert milyen szexi, hogy látják a pasik a lábunkat, mindenkinek csupa bőrkeményedés lenne a lába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!