Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 6500 forintos kabát árából...

6500 forintos kabát árából mennyit próbálnátok alkudni?

Figyelt kérdés
:)
2010. dec. 5. 18:08
 1/10 anonim ***** válasza:

attól függ, hogy milyen kabát

ha máshol drágább, akkor nem fog engedni semennyit vagy csak keveset, ha ő is tudja, hogy máshol olcsóbban megkapod akkor enged az árból

2010. dec. 5. 18:09
 2/10 anonim ***** válasza:

300-500

Többet nem is lehet.Gondolom piac vagy valami ilyesmi a hely, ott lehet alkjudni, de hidd el , nem megy nekik olyan jól, hogy sokat engedjenek.

2010. dec. 5. 18:10
 3/10 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen helyen kapni (mert piac és piac közt is van kbség) meg hogy egyébként hasonlót olcsóbban vagy drágábban lehet-e máshol kapni, milyen anyag... én sztem olyan 5500 környékéről kezdeném az alkudozást, akkor olyan 500 Ft-tal olcsóbban meg lehet még kapni, és az sztem reális is (6500 Ft egy kabátért, ha nem vmi kutyarongy minőségű anyagból van, a mai világban teljesen jó ár).
2010. dec. 5. 18:16
 4/10 A kérdező kommentje:
Ázsia center, és egy bőrkabátról van szó. Nem láttam máshol.
2010. dec. 5. 18:24
 5/10 anonim ***** válasza:
Az Ázsia centerben lehet alkudni? Nem megvan az ára és kész anny?
2010. dec. 5. 18:31
 6/10 anonim ***** válasza:

Hallottam már olyanról ;) hogy:

Ha nem kérsz blokkot, akkor ugyebár nem kell beütni a pénztárgépbe, és ezért nem kell utána kifizetni a 25% ÁFÁ-t.

Ha esetleg diák vagy, és nem néznek APEH ellenőrnek, akkor nyugodtan eljátszhatod ezt. (Más különben sanszos, hogy próbavásárlásnak nézik, és ellenőrnek néznek.)

Leveszed fejben a negyedét (4875 Ft marad), és a kettő között mondasz egy árat. Én 5.500 Ft-ért elvinném.

Ez persze csak mind vicc ;) mert ilyent nem illik csinálni, meg hát nem is szabad, meg ilyenek...... Érteeed!..... ;)

2010. dec. 5. 18:37
 7/10 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok,

azt nem vágom, hogy az ázsia centerben mi a téma, mert nem BP-i vagyok. Mondjuk errefelé a kínaiak egyáltalán nem adnak blokkot, csak 10-ből mondjuk 1-szer így partnerek lesznek sztem. :D (A helyi szokásokat tehát nem ismerem, felelősséget nem vállalok. :D)

2010. dec. 5. 18:40
 8/10 anonim ***** válasza:

utolsónak: hát gondolod, hogy éppen ad is számlát akkor nem egy olyan cég nevére ami a következő félévben már nincs is. ráadásul amit számoltál az nem épp úgy van, mert alapvetően ha van a termékről számlája akkor egyszer már megfizette a beszerzési ár áfáját. tehát a fogyasztói ár áfájából lejön a beszerzési ár áfája, és az a különbözet ami lényegében megmaradna ha nem adnak blokkot.

karácsony előtt amikor a kereskedők forgalma a duplájára emelkedik, sok az ember, sok a vásárló, nem fognak egy kabáttal vacakolni.

persze meg kell próbálni, nagy gond nem lehet belőle, 500-at engednek ha jó napjuk van.

szőrszálhasogató vagyok, tudom :)

2010. dec. 5. 19:11
 9/10 anonim ***** válasza:
6000 forintot.
2010. dec. 5. 19:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Ruhából max. 10%-kot. Szóval én 5900-zal próbálkoznék...
2010. dec. 6. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!