Kibolyhosodnak a ruháim. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Most szedtem ki a mosásból egy pulcsimat, először lett kimosva. Nem kínais, new yorkerbe vettem 9ezer ft volt, és kibolyhosodott. A mosógépemen nincs kímélőmosás program. Mit csináljak, hogy ne bolyhosodjanak ki állandóan a ruháim? Mossak kézzel?2010. dec. 5. 16:34
1/7 anonim válasza:
a new yorkerben sajnos tényleg van több olyan ruha, ami nem húzza sokáig. lehet venni boholytalanító gépet, javaslom, pláne ha több ruhád is bolyhos. nekem van és nagyon szeretem.
2/7 anonim válasza:
Sima borotvával is le tudod szedni. Én mindig azzal csinálom, csak vigyázni kell, nehogy kivágd.
3/7 anonim válasza:
na jó ez hülyén hangzik de borotváld le a bolyhokat borotvával:)és kézzel moss.
4/7 anonim válasza:
A féltett ruháidat mosózsákban mosd, még abban is a visszájára fordítva. Ha nincs otthon ennyi darab, akkor párnahuzat, kispárnahuzat is megfelel.Mosószert is válogasd meg.
5/7 anonim válasza:
A bajt megelőzni kéne, mint utólag orvosolni.
A borotválás tényleg sokat javít a helyzeten, de előbb-utóbb szétszedi a ruhát.
Minden ilyen felsőt mos kifordítva, vagy mint ahogy előttem írták, mosózsákban.így kevésbé sérül.
6/7 anonim válasza:
a boholytalanító készülék tényleg jó, kb azon az elven működik, mint a villanyborotva, csak direkt ruhákhoz. vaterán vettem az enyémet, 1300 Ft volt, és sikerült rendbehozni vele a kedvenc cicanacimat.=)
7/7 anonim válasza:
Minden kötött árut kifordítva kell mosni és fektetve szárítani, hogy ne nyúljon. Legközelebb majd tudod már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!