Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kibolyhosodnak a ruháim. Mit...

Kibolyhosodnak a ruháim. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Most szedtem ki a mosásból egy pulcsimat, először lett kimosva. Nem kínais, new yorkerbe vettem 9ezer ft volt, és kibolyhosodott. A mosógépemen nincs kímélőmosás program. Mit csináljak, hogy ne bolyhosodjanak ki állandóan a ruháim? Mossak kézzel?
2010. dec. 5. 16:34
 1/7 anonim ***** válasza:
a new yorkerben sajnos tényleg van több olyan ruha, ami nem húzza sokáig. lehet venni boholytalanító gépet, javaslom, pláne ha több ruhád is bolyhos. nekem van és nagyon szeretem.
2010. dec. 5. 16:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Sima borotvával is le tudod szedni. Én mindig azzal csinálom, csak vigyázni kell, nehogy kivágd.
2010. dec. 5. 16:44
 3/7 anonim ***** válasza:
na jó ez hülyén hangzik de borotváld le a bolyhokat borotvával:)és kézzel moss.
2010. dec. 5. 16:44
 4/7 anonim ***** válasza:
A féltett ruháidat mosózsákban mosd, még abban is a visszájára fordítva. Ha nincs otthon ennyi darab, akkor párnahuzat, kispárnahuzat is megfelel.Mosószert is válogasd meg.
2010. dec. 5. 16:48
 5/7 anonim ***** válasza:

A bajt megelőzni kéne, mint utólag orvosolni.

A borotválás tényleg sokat javít a helyzeten, de előbb-utóbb szétszedi a ruhát.

Minden ilyen felsőt mos kifordítva, vagy mint ahogy előttem írták, mosózsákban.így kevésbé sérül.

2010. dec. 5. 19:08
 6/7 anonim ***** válasza:
a boholytalanító készülék tényleg jó, kb azon az elven működik, mint a villanyborotva, csak direkt ruhákhoz. vaterán vettem az enyémet, 1300 Ft volt, és sikerült rendbehozni vele a kedvenc cicanacimat.=)
2010. dec. 5. 19:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Minden kötött árut kifordítva kell mosni és fektetve szárítani, hogy ne nyúljon. Legközelebb majd tudod már.
2010. dec. 5. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!