Miért nem lehet kapni normális cipőt/csízmát kis méretben?
az a helyzet, hogy eléggé kisnövésű és későn érő vagyok, ezért nem tudok a koromnak megfelelően öltözni. Már előre parázok a csízmavásárlástól, mert azok még gyerekesebben néznek ki, mint a sportcipők (34-35-ös lábam van, ami elég kicsi).
Az osztálytársaim meg így is cikiznek, mi lesz, ha megjelenek egy dedós szerkóban.Szóval hol lehet olyan csízmát kapni, ami meleg is, nem ázik be, csinos is és kapható kis méretben?
előre is köszi.
14/L
én is ezzel a problémával küzdök:)
ja ki lehet tömni a CSIZMÁT, de egy alkalmi cipőnél már más a helyzet...:)
én náluk már vettem cipőt, nagyon kedvesek, nyugodtan fel is hívhatod őket akár: [link]
nem tudom, hogy a te ízlésed-e, de nézd át:)
22L
18:41 vagyok
és ezek nagyon jó minőségű cipők amúgy.
Én mikor először voltam, tök jól eldumáltunk a tulajjal, meg minden, el is hoztam 2 cipőt, és el engedett belőle 1000ft-ot.
haza felé fél úton számolgattunk sógornőmmel, hogy biztos annyi, biztos?? de annyi:)
Deichmannban körbe néztél? Előfordulnak XS méretek. Nekem eddig jó tapasztalatom van a boltról, én meg az ellentéted vagyok XXL cipőket veszek, mert 42-es lábam van. :D :(
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!