Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem lehet kapni normális...

Miért nem lehet kapni normális cipőt/csízmát kis méretben?

Figyelt kérdés

az a helyzet, hogy eléggé kisnövésű és későn érő vagyok, ezért nem tudok a koromnak megfelelően öltözni. Már előre parázok a csízmavásárlástól, mert azok még gyerekesebben néznek ki, mint a sportcipők (34-35-ös lábam van, ami elég kicsi).

Az osztálytársaim meg így is cikiznek, mi lesz, ha megjelenek egy dedós szerkóban.Szóval hol lehet olyan csízmát kapni, ami meleg is, nem ázik be, csinos is és kapható kis méretben?

előre is köszi.

14/L

2010. dec. 4. 14:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

én is ezzel a problémával küzdök:)

ja ki lehet tömni a CSIZMÁT, de egy alkalmi cipőnél már más a helyzet...:)

én náluk már vettem cipőt, nagyon kedvesek, nyugodtan fel is hívhatod őket akár: [link]

nem tudom, hogy a te ízlésed-e, de nézd át:)

22L

2010. dec. 4. 18:41
 12/20 anonim ***** válasza:

18:41 vagyok

és ezek nagyon jó minőségű cipők amúgy.

Én mikor először voltam, tök jól eldumáltunk a tulajjal, meg minden, el is hoztam 2 cipőt, és el engedett belőle 1000ft-ot.

haza felé fél úton számolgattunk sógornőmmel, hogy biztos annyi, biztos?? de annyi:)

2010. dec. 4. 18:56
 13/20 anonim ***** válasza:
hoppá most vettem észre, hogy valaki belinkelte már azt az oldalt, amit én:S:S és akkor ezek szerint nem tetszenek!:) bocsi
2010. dec. 4. 18:59
 14/20 anonim ***** válasza:
Én is ezt akartam linkelni, mindig látom ezt a boltot, amikor a 7-essel megyek: [link]
2010. dec. 4. 22:02
 15/20 anonim ***** válasza:

Deichmannban körbe néztél? Előfordulnak XS méretek. Nekem eddig jó tapasztalatom van a boltról, én meg az ellentéted vagyok XXL cipőket veszek, mert 42-es lábam van. :D :(

21/L

2010. dec. 5. 08:36
 16/20 anonim ***** válasza:
[link] Ezen a honlapon mennny bele a bokacsizma, csizma rovatba, ott biztosan találsz
2010. dec. 5. 13:16
 17/20 anonim ***** válasza:
13:16 te vagy a negyedik, aki belinkelte ezt neki:D:D
2010. dec. 5. 14:15
 18/20 anonim ***** válasza:
Tudom, én tettem elsőre is, csak nem láttam, hogy van csizma rovat is .
2010. dec. 5. 17:37
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítségeteket. De azóta már találtam egy fűzőset ami jól néz ki. (igaz, hogy gyerek)de nem olyan gázos és még meleg is és vízálló. :)
2010. dec. 12. 13:58
 20/20 A kérdező kommentje:
Egyébként a Deichmanban már körülnéztem és az XXS.esek is nagyok voltak :S vagy pedig magas sarkú és azt anyu még nem engedi..meg nem is áll túl jól.
2010. dec. 12. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!