Miért nem lehet kapni normális cipőt/csízmát kis méretben?
Figyelt kérdés
az a helyzet, hogy eléggé kisnövésű és későn érő vagyok, ezért nem tudok a koromnak megfelelően öltözni. Már előre parázok a csízmavásárlástól, mert azok még gyerekesebben néznek ki, mint a sportcipők (34-35-ös lábam van, ami elég kicsi).
Az osztálytársaim meg így is cikiznek, mi lesz, ha megjelenek egy dedós szerkóban.Szóval hol lehet olyan csízmát kapni, ami meleg is, nem ázik be, csinos is és kapható kis méretben?
előre is köszi.
14/L
2010. dec. 4. 14:02
1/20 A kérdező kommentje:
Ja és baranyamegyén belül mondjatok, ha lehet.(de lehet somogy megye is)
2010. dec. 4. 14:07
2/20 anonim válasza:
Esetleg, ha 35ös a lábad, vehetsz 36ost, az már felnőtt méret, ki is lehet tömni, de azért próbálok keresni még
4/20 anonim válasza:
ezek cipők, csizmát még nem találtam
5/20 anonim válasza:
ez csizma, de szerintem nem olyan szép, mindegy nem adom fel
7/20 anonim válasza:
8/20 anonim válasza:
Légyszíves szólj, ha valamelyik tetszik.
9/20 anonim válasza:
10/20 A kérdező kommentje:
Háth nem túlzottan az én ízlésem 1ik sem, de azért köszi a segítséget :)
2010. dec. 4. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!