Érdemes megvenni? Vagy keresgéljek még?
Figyelt kérdés
Végülis kellene vennem idén egy csizmát láttam is egy frankót csak az 38as méretű nekem pedig 7es kellene, ez nem esik le a lábamról de mégis érzem hogy picit lötyög, szerintetek úgye ne vegyen meg,mert nem lesz jó ha még tágul is.2010. dec. 3. 11:40
1/7 anonim válasza:
Nem lesz jó, ha most érzed, hogy lötyög.
3/7 anonim válasza:
Attól függ milyen csizma. Ha vékony és fázna benne a lábad ezért min. 2 pár vastag zoknit veszel fel, akkor jó lesz. Ha vékony harisnyát veszel fel akkor tuti, hogy lötyögni fog.
4/7 anonim válasza:
Általában téli csizmánál nagyobb méretet kell venni. Ha netán vastag zoknit húzol fel alá, vagy ha nagyon rátapad a lábadra, akkor nem kering annyira a vér a lábfejedben és fázni fog. De ha annyira kicsin lötyög csak, hogy nem zavar a járásban, akkor vedd meg.
5/7 anonim válasza:
Ha nem jó, ne vedd meg. Te érzed, hogy nagy-e vagy sem. Ha nagyot veszel és nem tudsz majd benne menni, meg kényelmetlen lesz, az kidobott pénz.
6/7 anonim válasza:
másik boltban nincs belőle 7-es? én sem venném meg, amiről már most érzem, hogy nem lesz jó...mindenképp kényelmes, meleg darabot válassz. a velúr beázik, meg az ilyen Ugg csizmák is..
arra gondolj, hogy lehet vastag harisnyával+zoknival fogod hordani, szóval a kiszemelt csizma megvételekor nem árt ezt is számításba venni.
7/7 anonim válasza:
én pont így jártam.Kinéztem magamnak 1 tök jó csizmát felpróbáltam a 7-est de az szorított.Felpróbáltam a 8-ast az lötyögött.De végűl a nagyobbat vettem meg mert igaz,h tágúl de nő a lábam is.És ikább lötyögjön mint szorotson.Mondjuk nekem hol 8-as hol 7-es cipő kell.Általában 8-as.Szóval megvettem és mostanra egészem megszoktam már nem érzemúgy,h nagyon lötyög.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!