Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hóban gáz az esernyő?

Hóban gáz az esernyő?

Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 07:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha szokásos anyagból van, akkor nem, és szilárd halmazállapotú marad.
2010. dec. 3. 08:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Azt nem mondanám mert én is látok olyanokat akik esernyőt tartanak miközben esik a hó.Ne törődj azzal,hogy mit szólnak érte mások,nem mindegy,hogy te hogyan védekezel a hó ellen?Nyugodtan használj esernyőt! Egy értelmes,normális ember úgy sem fog téged lenézni emiatt sem kinevetni,a butákkal meg nem kell foglalkozni.:) Én például annyira az arcomba húzom a kapucnit,ne hogy egy picike hópehely is hozzámérjen,hogy már alig látok ki alóla és valószínüleg mások is megnéznek emiatt,de engem nem érdekel.:) Mert sokkal jobb lenne ha agyonáznék?
2010. dec. 3. 08:06
 3/8 anonim ***** válasza:
teljesen normális, aki nem annak gondolja, az a hibbant.
2010. dec. 3. 10:41
 4/8 anonim ***** válasza:

Mostanában úgy látom nem, mert napi 5ször felteszik ezt a kérdést... -.-"""

Nekem olyan mindegy, nálam max száraz időben lehet esernyő, szóval kapucnipárti vagyok. Igazából egy rendesebb hóesésben nem sok értelmét látom egy ernyőnek, ugyanis oldalt esik, nagyrészt nem véd így meg, és szelesebb időben ell lehet vele szállni, mint valami Mary Poppins. :D

De egyvalami ciki. Keskeny járdán vagy buszmegben a tömegbe belemászni a hülye esernyőddel. Tegnapelőtt egy kedves nő végigcsikarta a kapucnim meg a szemüvegem és mmég neki állt feljebb. Ha ilyenekre ügyelsz, akkor nem ciki am. :D

2010. dec. 3. 12:03
 5/8 anonim ***** válasza:
jav.: szóval úgy látom hogy igen, gáz, mert annyiszor kérdezik. :D
2010. dec. 3. 12:04
 6/8 anonim ***** válasza:
szrtem egyáltalán nem
2010. dec. 3. 14:20
 7/8 A kérdező kommentje:

köszönöm

amúgy mikor beírtam a kérdést nem jött ki, hogy valaki beírt volna hasonlót, ha így lett volna ott informálódok és nem írom ki a kérdést

2010. dec. 3. 18:45
 8/8 anonim ***** válasza:
találjuk fel a hóernyőt. de nemgáz... én is ernyővel megyek hóesésben és nagy szélben, mert nincs kapucnim, és midnen sapka alól kilóg a hajam :S
2010. dec. 4. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!