Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik cipő bírta nálad a...

Melyik cipő bírta nálad a legtovább?

Figyelt kérdés
mustang 4 hónap 12.000, lacoste 3 hónap 27000 !!!, adidas 2 hónap 13000 ezt hordom most, megőrülök, mert már mind2 cipőnek lyukas a talpa. nem tudom elhinni, hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy fél évet nem bír ki egy akárhányezer forintos cipő.. igaz, kapnak hideget meleget. szerinted melyik a legtartósabb cipő?
2010. dec. 2. 14:24
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

puma... nemis irtam 3 hónap alatt az orra lyukadt ki :D nem sportolásra használtam.. 11000ft

puma(adidas nagyon hasonlo ehhez)

[link]

lacoste

[link]

2010. dec. 2. 18:28
 12/14 anonim válasza:

Rajtam a legtöbb cipő(tehát nem kínai) cipő kibír 1-2 évet. Csak a lábam megy szarrá, de az más kérdés.

Szóval veled van a baj. Lehet nem kéne 170-nél letenni a lábad a motoron. :D

2010. dec. 3. 14:04
 13/14 A kérdező kommentje:
a lábad azér megy szarrá, mert néha le kéne venni a cipőt, meg zoknit cserélni, vagy sporolni a terbisilen jude ^^
2010. dec. 3. 14:07
 14/14 anonim válasza:

Nálam Joseph Seibel nyári cipő kb. 5 évet bírt. 20ezer körül volt, de nagyon kényelmes, szellős és rendesen kiszolgált, mert sokat hordtam (majdnem minden nap), amikor nem volt hó, hideg vagy kánikula. Nekem a guggolások jelentenek nagy veszélyt a cipőimre, amikor meghajlik a talpuk. Ez simán bírta! Ez a márka szandálban szintén jó.

Tavasszal vettem egy filát 10ezerért, fél évet bírt nálam. És a szellőzése is rossz volt.

Kár, hogy most nem találok felénk JS márkát, mert inkább azt vettem volna, még ha több is, de ha kibír 3-5 évet, simán megéri. Van akinek bejön az olcsó pár ezer forintos cipő is, évekig bírja, de szerencse is kell hozzá.

2014. aug. 24. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!