Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik cipő bírta nálad a...

Melyik cipő bírta nálad a legtovább?

Figyelt kérdés
mustang 4 hónap 12.000, lacoste 3 hónap 27000 !!!, adidas 2 hónap 13000 ezt hordom most, megőrülök, mert már mind2 cipőnek lyukas a talpa. nem tudom elhinni, hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy fél évet nem bír ki egy akárhányezer forintos cipő.. igaz, kapnak hideget meleget. szerinted melyik a legtartósabb cipő?
2010. dec. 2. 14:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
sima kínai...nálam már 5-6 éve bírja mindegyik. Kemény 1000-1500 Ft-ba kerültek.
2010. dec. 2. 14:27
 2/14 anonim ***** válasza:
A gagyi kínaiak nálam is kibírnak pár évet.
2010. dec. 2. 14:29
 3/14 anonim ***** válasza:
Nekem azért tovább bírják a márkásabb cipőim. Az Ecco-m 1 éves, van egy 2 éves Esprit-em, mindketrtő hibátlan. Egy 4 éves Pumát most dobtam ki, ez sem volt lyukas, csak már kopott. Az Adidas viszont már nem a régi minőség, a páromé is kilyukadt.
2010. dec. 2. 14:30
 4/14 anonim ***** válasza:

Helo a járásodon múlik minden.

Ha teheted "telitalp-al" sétálj mert akk nem csak a sarkad fog érintkezni a földdel.

Nekem Dekline-om van 3. éves most lesz a 4. és mivel tejgumi a talpa nem igen kopik.

12e volt anno

Most nekem is adidas super starom van kíváncsi leszek tényleg olyan masszív-e amiennek beállítják.

18/F

2010. dec. 2. 14:31
 5/14 anonim ***** válasza:

hát ne csoszogj :)))

én negyedik éve hordom az adidasom, semmi baja.

idén télen is őt fogom viselni, mivel sikerült oylan csizmát vennem ami szívja magába a vizet...

2010. dec. 2. 14:36
 6/14 anonim ***** válasza:

Szerintem veled van a baj,ugyan én drága márkás cipőkről nem tudok nyilatkozni,de tesóm tavaly vett egy jó kis cipőt 27 ezer forintért és semmi baja,pedig nagyon gyakran van rajta:D Én kínai cipőket veszek magamnak és egy-egy cipő kibír 4-5 hónapot akkor is ha épp az a kedvencem és majdnem mindennap az van rajtam.

19/L

2010. dec. 2. 14:38
 7/14 anonim ***** válasza:
nike 19 volt, 3 éve vettem, most a varrásnál kicsit felvált.
2010. dec. 2. 15:55
 8/14 anonim ***** válasza:
Puma, 4 évig, 15.000 ft.
2010. dec. 2. 17:31
 9/14 anonim ***** válasza:
Fekete:D nincs neve, de a lényeg hogy több mint 3 éve megvan, valamilyen teremcipő eredetileg, de mindenre használtam csak arra nem, másik meg egy éve deichmannba vettem 4500 ért asszem, de semmi baja...
2010. dec. 2. 17:41
 10/14 anonim ***** válasza:

Nike terepfutó 15 ezer volt 7 éve, 3 éve csak "játszósnak" hordom, most kezd szétmenni, Tisza 6 éves 21 ezerért, kicsit kopott a sarka mindennapi használatos, tökéletes állapotban.

Szerintem is a járásoddal lehet gond, nem szégyen felkeresni az ortopédiát, ott tudnak segíteni esetleg talpbetét ajánlni. Még mindig olcsóbb, mint párhavonta tízezrekért cipőt venni.

2010. dec. 2. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!