Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel az Operába?

Mit vegyek fel az Operába?

Figyelt kérdés
Jövőhéten (osztállyal) megyünk.Mit vegyek fel? 15/L
2010. nov. 30. 19:33
 1/7 anonim ***** válasza:
16%

Hol fogtok ülni?

A nézőtérre mindenképp alkalmi ruhát, fehér blúz + szoknya legalább.

Erkélyre valami csinosabb felső és nadrág, ami nem farmer.

A "kakasülőre", a legfelső emeletre mindegy.

2010. nov. 30. 19:52
 2/7 anonim ***** válasza:
93%

nem az ülőhely számít!!!

szerintem egy szoknya+magassarkú és valami szép díszes felső

2010. nov. 30. 20:54
 3/7 anonim ***** válasza:
26%

Kedves második, voltál már operában?

Igenis az ülőhely számít! A nézőtéren reprezentálni kell, a kakasülőn csak szimplán élvezni a zenét, onnan úgyse sokat látni. És ott kb akkor nézel ki furán, ha bevonulsz nagyestélyiben :) legalábbis én még ott olyat nem láttam, farmert ellenben annál többet.

2010. nov. 30. 21:30
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
Színházban is nagyon sok a farmeros emberke, ettől még ez nem helyes és nem illő.
2010. dec. 1. 08:57
 5/7 anonim ***** válasza:
28%
Semmit. Menj meztelenül!
2010. dec. 2. 18:59
 6/7 anonim válasza:

blúz+szoknya jó lesz, akárhová ültök.

a szünetben meg amikor jöttök-mentek nincs senkire se ráírva, hogy hol ül, amikor meg ülsz, akkor sötét van, és nem a te ruhádat nézik.

2010. dec. 3. 13:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem olyan ruhában, amiben jól érzed magad. Ma már mindenfélében el lehet menni, a nagyestélyitől a a topis megjelenésig mindenféle stílus képviselteti magát. Mégis, nekem az a véleményem, hogy jó, ha az ember hangversenyre, színházba, operába kicsit ünnepélyeseben öltözik föl, mint a hétköznapok világában. Az ünnepélyesebb öltözet a lelkünket is ünnepélyesebb állapotba hozza; s végül is az előadóművészet is valamiképp egyfajta ünnep.
2011. márc. 3. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!