Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » ! SÜRGŐS! Melyiket vegyem fel?

! SÜRGŐS! Melyiket vegyem fel?

Figyelt kérdés
Mikulás disco lesz pénteken a suliban.Nem tudom mit vegyek fel.Van egy olyan szerelés amit már elképzeltem:Rózsaszín pánt nélküli egyrészes combig érő szoknya,fekete bolero,Fekete csizma,fekete harisnya vagy cica nadrág.Nagyon jól néz ki de az a bibi hogy attól félek hogy mikor táncolok lecsúszik felülrŐl.Mert ugye pánt nélküli.A másik szerelés amit eképzeltem:bronz színű nagyon jó anyagú pántos buggyos felső,fehér nadrág,fekete sucni,fekete csizma,fekete bolero.De ez nem tetszik annyira mint a másik.Most akkor melyik legyen???
2010. nov. 30. 17:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Essence-nél talán lehet venni ruharögzítő tapaszt, azt használva nem csúszik le a pánt nélküli ruha, egy lagziban teszteltem. Szóval legyen az első, írtad, az jobban is tetszik! Semmiképp se vegyél olyat, amiben nem érzed jól magad, mert csak feszengenél. Egyébként ez minden helyzetre igaz.
2010. nov. 30. 18:41
 12/14 A kérdező kommentje:
Hát azt tuti nem vesz meg nekem anyu
2010. nov. 30. 18:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Esetleg magadnak nem vennéd meg?-.-
2010. nov. 30. 21:22
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem mert nincs pénzem és amúgy sem engedné meg anya és nem is járkálhatok egyedül a városban
2010. dec. 1. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!