Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sűrgős! Melyiket vegyem, vagy...

Sűrgős! Melyiket vegyem, vagy hogy van ez?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok. Nem tudom, h hülyeség-e de elmondom.

Na szval.: Van pár patim, az államon, homlokomon, meg ilyenek.

És olvastam, h lehet venni korrektort ami jó az ilyen dolgokra.

Abba szeretnék tanácsot kérni, hogy milyet ajánlanátok és lehetőleg 1000Ft körül. És hogy valójában hogy is kell ezt használni? Hogy pont rá kell kenni a pattanásra?

Kérem segítségetek.

Kort és nemet lécci.:)

Előre is köszi.:)

2010. aug. 16. 15:57
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem egy kozmetikussal többre mész, és tőle is kérhetsz tanácsot utána,vagy korrektort:)
2010. aug. 16. 16:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is menj el egy kozmetikushoz arctisztításra aztán pedig használd ezt: [link] és eltűnnek a pattanásaid. Ha pedig teszel rá korrektort akkor mindig alaposan mosd le este. És vékony rétegben kend szét a pattanáson hogy halványabb legyen, vigyázz rá hogy ne legyen feltűnő.
2010. aug. 16. 16:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem akarok rossz tanácsot adni, de nálunk aki fiú és korrektor használ mindig megszólják, kinevetik :/ ... inkább kend be éjszakára ezzel : [link]
2010. aug. 16. 16:42
 4/6 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, 17/L
2010. aug. 16. 16:42
 5/6 anonim ***** válasza:

inkább tényleg tüntesd el mint, hogy takargasd, vannak olyan jó készítmények erre

van az a garnier- es arctisztító, de csak néha használd különben még több pattid lesz

2010. aug. 16. 17:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Sztem ne használj korrektort. Nekem is vannak patanásproblémáim és próbáltam már a korrektort is sok minden más mellett. És nem igazán tudtam elkenni, meg látszott is stb... Azt javaslom, hogy kérdezz meg egy jó kozmetikust.

Nekem van pár készítményem a pattanásokra. Az Isotrexin gélt tudnám ajánlani, de ehhez el kell menned egy bőrgyógyászhoz, ugyanis csak így tudod beszerezni kb.2000Ft. Azt hiszem, hogy leszárítja a pattanásokat és gyulladáscsökkentő hatású. Minden nap tisztítsd le az arcodat jó minőségű tonikkal, akár többször is, használj mondjuk kétnaponta bőrradírt.

2010. aug. 16. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!