Mit gondoltok az ilyen öltözködési stílusról?
2010. nov. 30. 15:23
11/19 anonim válasza:
mennyire látszik hogy a fele még csak aligha 18. amúgy igen, nekem bejön, nem az az átlag.(:
12/19 anonim válasza:
Egész jó összeállítás, nem a megszokott nyálgép stílus. A póló annyira nem jó szerintem. Én pl. el tudnám képzelni csizmával is.
13/19 anonim válasza:
jo a cipod imadom, ha van egy kis izom rajtad, es jol nezel ki, tuti szexi vagy ebben az osszealitasban(L)
14/19 anonim válasza:
szerintem meg minden jó és nekem a pólo is teccik :) végre egy olyan srác aki nem "deszkás nyálgép" plusz még szereti a jó sorozatot xD :D
15.L
15/19 A kérdező kommentje:
19:10 jaja, te is észrevetted? mennyien jönnek ezzel a deszkás hülyeséggel :D
20:40
hát magamról nem tudom, hogy jól nézek-e ki. Sok lány ismerős szerint nagyonis, de bőven akad olyan is aki szerint nem igazán, sajnos a konditermet hanyagolom pár hónapja :S de ideje újra elkezdeni...
22:06
jó sorozatot?:O Legjobbat ;) A könyvet is most kezdem el, True Bloodból nem elég :D
2010. nov. 30. 22:12
16/19 anonim válasza:
Sztem jól öltözködsz. A jó kockás ingek meg a kalapok számomra mindig pluszpontot jelentenek! :D
17/19 anonim válasza:
abszolút jó stílusod van, végre nem a szokásos:)
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!