Mennyiért tudok varratni egy egyszerűpamut ruhát hátán kivágással? Vmi olcsó varrónőre (akár tanuló) is kiváncsi lennék?
Figyelt kérdés
2010. nov. 29. 19:30
1/5 anonim válasza:
Itt vagyok, ragyogok, tanulok, de elég jól tudok már varrni. Pécsi és pesti érdekeltségű volnék, milyen típusú ruhára gondolsz?
2/5 anonim válasza:
Előző vagyok, a milyen típusú alatt értem a hosszt, a pontos anyagot a méreteidet, ujjal, ujj nélkül, ilyen apró nyalánkságok.
3/5 A kérdező kommentje:
Pesti vagyok. Hosszúújjút hátul kivágással és kb combközépig érne.:)
2010. nov. 30. 16:43
4/5 A kérdező kommentje:
vékony vagyok és nem tudom vmi pamutszerűből szeretném
2010. nov. 30. 16:44
5/5 anonim válasza:
Ha combközépig, akkor gondolom végig passzos, és nem bővebb a szoknya része. Így már el tudom képzelni, köszi :-)
Most egy darabig még Pécsett leszek, és a vizsgaidőszak után tudok Pestre menni (vagyis olyan december 18-a körül). Viszont, ha elküldöd privátban a méreteidet (csípő, derék, mellbőség, vállszélesség, a ruha hossza, és a ruhaujj hossza, minden cm-ben) akkor már korábban meg tudom mondani, hány méter anyag kellene, meg hogy az kb mennyi forintból jön ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!