Fiúk! Bejönnek az ilyen fazonú (ülepes) nacik egy csajon?
2010. nov. 26. 23:02
2/8 anonim válasza:
Amúgy ilyet hol lehet venni,mennyibe kerül?ÉS ilyenkor nem hideg egy kicsit?:D
4/8 A kérdező kommentje:
Utolsó, nyilván nem december táján hord az ember ilyen nacit... :P Nem pont ilyen, csak a fazon miatt linkeltem ezt, lehetne akár egy ugyan ilyen csak hosszú szárúban vagy farmer. Lényeg a mélyülepű fazonon van!
2010. nov. 26. 23:17
5/8 anonim válasza:
rövidbe szép, de valamelyik úgy néz ki mint ha beleszrtak volna :D
6/8 anonim válasza:
Sorry, de ezt jobb lenne valami csajon látni előbb. Fiú vagyok, és amúgy se tudom ezt most elképzelni így 12 fele. Nincs vmi felöltöztetet nő?
7/8 anonim válasza:
Én ugyan lány vagyok de soha nem vennék fel ilyet... láttam már máson és nagyon ocsmányak..
8/8 anonim válasza:
A gyengém ez a fajta naci. Már már jobban megnézem ienbe a csajokat mint a répa naciban.
Eszméletlen jó. Ha esetleg neked van kérdező. linkelhetnél 1képet magadról h-h áll. :)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!