Fiuk! A sportos vagy az elegansabb oltozkodesu lanyok jonnek be nektek? (magassarku vagy sportcipo? )
Figyelt kérdés
16/L2009. jan. 14. 16:23
1/10 anonim válasza:
Hogy lehet ilyen kérdést feltenni? Természetesen mindenkinek más. Meg lehet, hogy valaki a nőiesebb lányokat kedveli, de attól még nem tetszik neki mindegyik és pl. egy sportos, stílusos, talpraesett lány viszont bejön neki.
2/10 anonim válasza:
Szerintem ha kevered a kettőt az a legjobb vagy is nekem az jön be!
3/10 anonim válasza:
nekem például nem tetszik a magassarkú, inkább a sportcipő, meg a sportosabb öltözködésű lányok jönnek be :) (17/f)
4/10 anonim válasza:
Csak a noies lanyok. Magassarku, szuk nadrák stb. Egy no azért no, hogy noies legyen és csinos. Legyen kivánatos, mutassa meg ami szép benne. Egy mellegitos csajra nem nagyon idulnék be, legyen akarmilyen szép és csinos. Persze a csunya csaj se jo csinos ruhaba. De mindenki más és más! Van akinek ez jon be van akinek az!
5/10 anonim válasza:
Szituációfüggő:) meg nem a cipő a döntő=)
6/10 anonim válasza:
Amelyik jól áll a lánynak, és amelyik illik hozzá. Mert úgy lesz kisugárzása és az a fontos, nem az hogy milyen ruha van rajta.
Ha valaki tetszik akkor tetszik tesiórán melegítőben és egy esten magassarkúban is.
Ráadásul különböző alkalmakra másképp kell felöltözni :)
De a sportosan elegáns stílus tényleg jó tud lenni.
7/10 anonim válasza:
szerintem az jó ha nem is elgáns és nem is sportos...
hanem inkább menő cuccba van mert akin ilyen magassarkú meg hosszú szoknya van az nem túl csini szerintem×D ez elég homis válasz volt?(egymegjegyzés:nem vok homi)
8/10 anonim válasza:
Elegáns, de ez nem feltétlenül kell magassarkú cipő legyen. Egyébként nekem a nőies lányok jönnek be függetlenül attól mit hordanak. A nőiesség belülről jön és nem a ruha/stílus tesz azzá.
9/10 anonim válasza:
Nem lehet ezt két részre osztani. Nekem a nőies lányok jönnek be. Az erőltetetten sportosak engem taszítanak meg az ilyen jogászhallgató kiskosztümös idióták is. Nem kell túlzásba esni, legyünk csinosak és nőiesek :)
10/10 anonim válasza:
Bakancs, bomber, military nadrág és felső...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!