Szeretem a lolita stílust. És te? :D
Ha igen melyik a kedvencetek?Nekem a Goth,Punk,Guro :D
Ha nem,mért nem?:(
Alapvetően csíkszeműeken tud jól mutatni, de közülük is kb. csak az 1%-on, mert MINDENT TÚLZÁSBA VISZNEK!!! Ha szép, visszafogott, ízlésesen összeválogatott, akkor esetenként oké. De egyébként a japánokra alapvetően jellemző mindennek az eltúlozása, tehát az ilyen loliták ritkák, mint a fehér holló.
Európai meg egyéb csajszikon meg egyenesen röhejes, szánalmas. Csak utánozni akarják a nagy manga meg anime meg jrock meg f*szom mániájukban a japcsikat, mert annyira sugoi meg kawaii meg tudomisén, de a kultúrájukról, történelmükről, irodalmukról, nyelvükről sz*rt se tudnak, csak majmolni a cukcsifiúkat (avagy lányokat, ez az ilyen együtteseknél nem jelent különbséget), felszínesek, sablonosak, és nincs bennük semmi egyediség.
ezek kinéznek valahogy : [link]
de a többség inkább ilyen elcs.szett béna: [link]
Szóval alapjáraton nem szeretem, ez van. 22/N
Én nézegetni szeretem másokon a lolita ruhákat,fel nem venném mert nem a stílusom,túl lágy,"cuki",és kislányos (esetleg a punk jellegű ruhák azok amiket el tudnék képzelni magamon).
Osztom a véleményt hogy japánokon áll igazán jól (még ha európai is a ruhák eredete),de ettől függetlenül nem tartom idiótának,vagy mutogatnivaló majomnak azt aki ilyen cuccokat hord,ha tényleg a stílusa és nem csak divatból lolita.
ma 15:50
A másik kérdésnél is láttam a válaszod, és már ott is meglehetősen röhejesnek tartottalak. 22 vagy, az Isten szerelmére, de leragadsz ott, hogy szidod a lolikat meg az emókat? Ráadásul büszkén vállalod az ostoba szűklátókörűséged? Fel kéne nőni.
Várom a lepontozást, mert nem szidom fröcsögő nyállal a különböző szubkultúrák tagjait. Tudom, rémes bűnt követtem el, megyek is, leszaggatom a ruháimat, és homokot szórok a fejemre.
En nem nagyon. :D
De legalabb egy egyedi stilus. . .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!