Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szeretem a lolita stílust. És...

Szeretem a lolita stílust. És te? :D

Figyelt kérdés

Ha igen melyik a kedvencetek?Nekem a Goth,Punk,Guro :D

Ha nem,mért nem?:(

2010. nov. 24. 13:36
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
hát okéxD
2010. nov. 24. 16:15
 22/39 anonim ***** válasza:

Alapvetően csíkszeműeken tud jól mutatni, de közülük is kb. csak az 1%-on, mert MINDENT TÚLZÁSBA VISZNEK!!! Ha szép, visszafogott, ízlésesen összeválogatott, akkor esetenként oké. De egyébként a japánokra alapvetően jellemző mindennek az eltúlozása, tehát az ilyen loliták ritkák, mint a fehér holló.

Európai meg egyéb csajszikon meg egyenesen röhejes, szánalmas. Csak utánozni akarják a nagy manga meg anime meg jrock meg f*szom mániájukban a japcsikat, mert annyira sugoi meg kawaii meg tudomisén, de a kultúrájukról, történelmükről, irodalmukról, nyelvükről sz*rt se tudnak, csak majmolni a cukcsifiúkat (avagy lányokat, ez az ilyen együtteseknél nem jelent különbséget), felszínesek, sablonosak, és nincs bennük semmi egyediség.

ezek kinéznek valahogy : [link]

[link]

de a többség inkább ilyen elcs.szett béna: [link]

[link]

Szóval alapjáraton nem szeretem, ez van. 22/N

2010. nov. 24. 16:20
 23/39 anonim ***** válasza:
70%
Megszégyeníteni ezzel a családjukat? o.O Ha egyszer lesz gyerekem akkor inkább legyen egy szép elegáns, csinos, visszafogott lolita mint egy olyan lány, aki 16 évesen úgy néz ki mint egy kiégett 30 éves r*banc, platina szőke hajjal, karom méretű műkörmökkel, agyonszolizott bőrrel, póthajjal, párducmintás, mindent megmutató ruhákban...
2010. nov. 24. 16:34
 24/39 anonim ***** válasza:
A kisfiam és a kislányom is kipróbálta már, de egyiknek sem állt jól. 35/N
2010. nov. 24. 16:36
 25/39 A kérdező kommentje:
16:34esnek teljesen igaza van:D Amúgy meg a Japánok NEM csíkszeműek;)
2010. nov. 24. 16:41
 26/39 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség hogy a japánokon áll jól... A lolita a viktoriánius és a rokokó gyermekdivatot utánozza. Gondolkozz csak el egy kicsit: japánban még nagyban kimonóban jártak, amikor az előbb felsorolt divatok voltak Európában... Szóval ezt az egészet lényegében Európában találtak ki, csak a Japánok felélesztették. Alapvetően európaiak hordták, inkább rajtuk mutat eléggé érdekes, mert ők sose jártak ilyenben. Egyesek szerint "irigységből" találták ki ezt a stílust, mert nekik ilyen sose volt...
2010. nov. 24. 16:47
 27/39 anonim ***** válasza:

Én nézegetni szeretem másokon a lolita ruhákat,fel nem venném mert nem a stílusom,túl lágy,"cuki",és kislányos (esetleg a punk jellegű ruhák azok amiket el tudnék képzelni magamon).

Osztom a véleményt hogy japánokon áll igazán jól (még ha európai is a ruhák eredete),de ettől függetlenül nem tartom idiótának,vagy mutogatnivaló majomnak azt aki ilyen cuccokat hord,ha tényleg a stílusa és nem csak divatból lolita.

2010. nov. 24. 17:29
 28/39 A kérdező kommentje:
:)
2010. nov. 24. 17:47
 29/39 anonim ***** válasza:
95%

ma 15:50

A másik kérdésnél is láttam a válaszod, és már ott is meglehetősen röhejesnek tartottalak. 22 vagy, az Isten szerelmére, de leragadsz ott, hogy szidod a lolikat meg az emókat? Ráadásul büszkén vállalod az ostoba szűklátókörűséged? Fel kéne nőni.

Várom a lepontozást, mert nem szidom fröcsögő nyállal a különböző szubkultúrák tagjait. Tudom, rémes bűnt követtem el, megyek is, leszaggatom a ruháimat, és homokot szórok a fejemre.

2010. nov. 24. 17:51
 30/39 anonim ***** válasza:

En nem nagyon. :D

De legalabb egy egyedi stilus. . .

2010. nov. 24. 18:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!