Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szeretem a lolita stílust. És...

Szeretem a lolita stílust. És te? :D

Figyelt kérdés

Ha igen melyik a kedvencetek?Nekem a Goth,Punk,Guro :D

Ha nem,mért nem?:(

2010. nov. 24. 13:36
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
20%

egyetértek az egyik válaszolóval SZÁNALOM, ÉS NEVETSÉGES!

az én gyerekem (majd ha lesz) az biztos, hogy nem lesz ilyen el cseszett!:)

már írtam egy hasonló kérdéshez és ide is ugyan azt írom:

az összes ilyen majmot össze gyűjteném, be dugnám egy ketrecbe és pénzért mutogatnám!

de lenne egy ketrecem az emo-k számára is;)

bocsi, ez a véleményem te kérdezted, hiába vered a tamtamot azoknak akik negatív véleményeket írnak...

22L

2010. nov. 24. 15:50
 12/39 A kérdező kommentje:
Nem verem a tamtamot,csak megkérdeztem mért gondolják így:)
2010. nov. 24. 15:57
 13/39 anonim ***** válasza:

Tény hogy vannak nagyon szép ruhák és összeállítások, én a full rózsaszín, mindenhol masnis sweetlolitáktól vagyok rosszul... És M.o.-n elég sok lolita eddigi tapasztalataim szerint ezt az alfajt képviseli... Nem mondom hogy nincs szép sweetloli csak mértéket kéne tartani a csicsában... A másik meg az, hogy előttem valaki írta hogy sok debella, csúnya lány és felvesz ilyen ruhákat... Na most egy lolitának kb úgy kéne kinéznie, mint egy szép porcelánbaba... Szép hosszú haj, csinos pofi, finom vonások... Tehát egy túlsúlyos lányt igen érdekesen néz ki lolita szerkóban... A másik, hogy ami még elég ronda tud lenni a paróka... könyörgöm adjon már annyit magára ha szép loknikat szeretne, hogy berakja a haját.... a parókák valami iszonyat természetellenesek, és ezzel úgy fognak kinézni mint egy transzvesztita, nem mint egy szép fiatal lány...

erről beszélek: [link]

[link]

[link]

Úgyhogy ha valaki szeretne tényleg igazi, szép lolita lenni, ahhoz nem elég a szép ruha... +a viselkedésének is hölgyhöz méltónak kell lennie.

2010. nov. 24. 15:57
 14/39 anonim ***** válasza:
7%

15:50 vagyok

a másik dolog meg, még HA tetszene is én akkor sem venném fel, mert soha nem lennék képes így meg szégyeníteni a szüleimet, hogy ilyen göncöket húzok magamra.

Biztos majd mindjárt hatezren rácáfoltok, de ez igenis valahol a szeretteitek megszégyenítése is!

nem hiszem el, hogy egy normális szülő meg veregeti a gyereke vállát, hogy: "ajjj kislányom, de csinos vagy"

2010. nov. 24. 15:58
 15/39 anonim ***** válasza:
45%

22L

Megnéznélek, amikor a kutya jól s*ggberakna téged azért amiért lemerted írni a válaszodat.

Arra vered magad h nem tolerálod a másikat?

Csak a közelemben ejtenél ki vmi nem odaillőt biztos h megtépnélek nem érdekel h lány vagy. Ha volt szád szövegelni legyen merszed kiállni magadért.

18/F

2010. nov. 24. 16:00
 16/39 anonim ***** válasza:
30%

hát lenne is merszem, mert akkor is idióták ennyi:) nem vagyok az az ijedős fajta

te meg búza vagy kisfiam, hogy meg akarsz tépni?:D olyat nem a lányok szoktak?:D:D

én meg a szádba taposnék bele ha nekem ugatnál, a kérdező nem írta oda, hogy csak az írjon akinek tetszik!

2010. nov. 24. 16:05
 17/39 A kérdező kommentje:
Nem tud mért szégyenítenék meg ezzel a családjukat.Nekem is vannak lolita ruháim,általában conokra veszem fel de akkor is.Nekem édesanyám varrja őket(varrónő) és mindig mondja melyik áll jól,melyikbe vagyok "szép".Egyedül a Guro lolitát nem szereti rajtam.
2010. nov. 24. 16:08
 18/39 A kérdező kommentje:
Igaza van nem írtam hogy csak a pozitív véleményeket várom:D
2010. nov. 24. 16:09
 19/39 anonim ***** válasza:
értelek, te tudod, végül is a te életed;)
2010. nov. 24. 16:10
 20/39 anonim ***** válasza:
7%

köszi, amúgy oké tényleg írtam olyan dolgokat, amiket lehet, hogy nem kellett volna, vagy lehetett volna normálisabb hangvételben is.

de ezt a fiúcskát attól még leverném, pedig nem vagyok egy agresszív típus, de hát az ilyennel nem lehet másképp...:P

2010. nov. 24. 16:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!