Converse vagy Nike táska? Képpel
hát nekem a nike, de nem azért mert jobban tetszik. Ha választanom kellene egyik sem.
nekem a Converse egy annyira unszimpatikus márka, hogy az hihetetlen.
ismerősömnek elég sok Converse cucca volt, mikor nagy divat lett mire rájött... "hát ez egy nagy sz@r"
Szerintem a Converse-t vedd meg, mert az fekete-fehér és így minden ruhához megy. A Nike-ba meg van narancssárga és így nem megy minden ruhához. :)
Egyébként nem csak a Converse a tömeg márka hanem a Nike is. Mai világba már akármit veszel tömeg..
igen ez egyébként érdekes, hogy a Nikie is tömeg márka, de a converse az nekem valahogy tényleg nem szimpi márka, és nem is tetszenek a termékei.
Meg ha pl megyünk a párommal valahova, és látunk egy Nike cipős vagy táskás valakit, akkor semmi, de ha látunk valakit csak Converse cuccban, akkor rögtön össze nézünk, vigyorgunk és mondjuk: "nah Converse..." :D:P
nem tudom miért van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!