ha annyira nagy a szád,miért nem teszel fel képet?Vagy ehez már nem vagy olyan "nagy "
2010. nov. 23. 19:00
82/123 anonim válasza:
háháááá roma a pasid.
mekkora egy igénytelen vagy. Cigó pasi...fujjj
2010. nov. 23. 19:01
83/123 anonim válasza:
Előadod itt, hogy te vagy a nagy gazdag barbie-baba
és van egy sátoros pasid???:DD:D Ez nagyon kész. Gondolom magyar pasiknak nem kellesz, de még a cigányok közül is csak a sátorosak állnak szóba veled, hát gyönyörű lehetsz, és erre legyünk irigyek? Chh.. szánalmas.
2010. nov. 23. 19:04
84/123 anonim válasza:
Amikor a válaszadó azt mondta, h "leszopsz? Igen:)" (vagy valami ilyesmi, bocsánat) azt a barátodra értette, h így jöttetek össze, te nyomorult cigányqrva! Istenem, de ostoba vagy! :D Amúgy büszke lehetsz magadra, hogy egy ember egy cigánytól tanul különféle dolgokat. Na jó, te már nem vagy ember. Akkor észrevennéd, hogy neked nincs helyed a világban. Vagyis de. Majd pár év múlva kint a sarkon sok idős, szexuálisan elhanyagolt ember nagyon fog téged szeretni. :)
2010. nov. 23. 19:07
85/123 anonim válasza:
Tudom, hogy te 100%-ig cigány vagy,
Én messziről felismerem a te fajtádat.
Szánalmas kis r*banc vagy ezt mindenki tudja,
Takarodj a p*csába te rühes kis k*rva.
Ennyit erről,több időmet nem fogom pazarolni rád.Na szevasz.
2010. nov. 23. 19:07
86/123 anonim válasza:
te egy Zsici vagy :D
2010. nov. 23. 19:12
87/123 anonim válasza:
Most komolyan egy 16éves lányon élitek ki magatokat?Nem semmi!Ti sem vagytok okosabbak az éppen szidott lánynál.Ha neki az tettszik akkor hordja.Én elárulom,hogy nekem szilikon a szám és a mellem,tetovált a szemöldököm(barna és van rajta szőr is),ugyan középszőke a hajam és nincs műkörmöm meg póthajam.Utálom a szolid sarkú cipőket,mert csak egyet elárulok minden nőn botrányosan áll.Vagy lapos legyen vagy minimum 10cm.De én a 15cm-es platformos cipőket részesítem előnyben.És nem hiszem,hogy prosti lennék emiatt.Nem hiszem,hogy a prostik igazi bőr cipőkbe meg csizmákba virítanak az útszélén.No de hagyjuk,ha valaki ilyesmit ír le magáról rögtön egy igénytelen nőszemély jut a többség eszébe.
2010. nov. 23. 19:20
88/123 anonim válasza:
Vállalj be egy képet mostmár!
2010. nov. 23. 19:21
89/123 anonim válasza:
Most értem a végére a kommentek olvasásában. Hát ez nagyon kééész!! :DDDD Rég röhögtem ilyen jót! :DDD
Ez a kislány nagyon szánalom. :))
És kedves kommentelők, ne húzzátok fel az agyatokat a szánalomnép legalsóbb szintjén álló, állatgyilkos szőrmebundát hordó, afrikai bolhás emberekről levágott hajat felcsatoló, 20 centis körmöt felrakó, 30 centis magassarkúban ingadozó, pic.sarázó, agyonszolizott, kihidrogénezett (hogy az a bizonyos komikus szavaival éljek: "pirított ribanc"), fekete műszemöldökű, roma pasival járó (és még erre büszke!!!) szánalmas, retkes idiótával. Az élet majd úgyis megbüntetni. Az ilyenek végzik az utcán.
2010. nov. 23. 19:23
90/123 anonim válasza:
Na jól van hagyjuk már abba. Valdd be hogy kamuztál és életben hagyunk :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!