Nem túlzás egy 16 éves lánynál az ha szőrme kabátot és nagy arany karika fülbevalót, NAGYON magassarkú csizmát hord?
nem tanulsz? te mocsadék....
roha.dj el te f.éreg
hát ez azért már durva:O
átkozol????az átkok vissza szállnak:)
Nem akarsz egy képet feltenni ?
Hadd irigykedjünk rád, nem igaz ?
"átkozol????az átkok vissza szállnak:)"
Áá most buktál le, hogy roma vagy.
Van egy roma osztálytársam aki szó szerint mindig ezt mondja, hogy az átok vissza száll. Meg ezt amúgy is csak a romák mondják. Csak nem értem miért tagadod, hogy az vagy?
Csak az első 2 oldalt olvastam el.
Megfordulnak utánad a pasik? Mások irigykednek? Ennyike?
Atya úr isten... Lehet, hogy szép vagy. Lehet, hogy gyönyörű vagy.
De hogy ekkora egoista legyél, ez már durva! Édesem, te úgy el vagy szállva magadtól, hogy már azt sem tudod, hol van a föld, ráadásul belülről olyan üres vagy, hogy az hihetetlen. Mondhatod, hogy irigykedek, csak tudod drága, az a gond, hogy nincs mire irigynek lennem. Én TERMÉSZETES vagyok, nem járok 2 méterrel a föld fölött, és nem reklámozom magamat. Ráadásul olyan mű vagy, mint egy barbie-baba.
Lehetsz te akármilyen gyönyörűség, minden pasinak csak egy éjszakára kellenél...
Ezer bocsánat, de... Talán fáj az igazság? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!