Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek mit vegyek neki...

Szerintetek mit vegyek neki karácsonyra? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sokkal többet kölöttem rá eddig mint ő rám(én kb. a 2xesét adtam neki mint amit ő adott)

Ezt vegük figyelembe!Nem tudom mekkora összegbe költsek rá hisz midnig az van,hogy én drága ajándékot adok neki ő meg sokkal olcsóbbat(pedig sok pénze van de inkább drogra költi)

Mit érdemel???

2010. nov. 22. 14:46
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Ja és 17/L vagyok!!
2010. nov. 22. 14:46
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom a pasidról van szó!

Ömm mit érdemel??

Egy drogost ennyire szeretsz hogy még vele vagy???

Hát egy becsomagolt szakítást érdemel ha neki a drog fontosabb mint a barátnője!

Nekem ez a véleményem...

2010. nov. 22. 14:55
 3/15 A kérdező kommentje:
ja és hozzá teszem,hogy már többször kért kölcsön pénz tőlem amit persze nem adott vissza.(nem kis összegeket)
2010. nov. 22. 14:56
 4/15 anonim ***** válasza:

Ne vegyél neki semmit! Érje be azzal amit kölcsön adtál neki eddig! Jobbat érdemelnél nálla!

19/L

2010. nov. 22. 15:00
 5/15 anonim ***** válasza:

MI értelme van ennek a kérdésnek? Ha nyafogni akarsz, akkor ne az öltözködés témába tedd fel! Vagy esetleg egy szép nyakkendőre gondoltál? :D

Jelents fel ha annyira zavar... vagy ne adj neki kölcsön és kész...istenem....

2010. nov. 22. 15:01
 6/15 A kérdező kommentje:

Hova irjam??Azért kérdeztem,hogy mit vegyek neki!Mivel én ruhába gondolkozok)Csak érdekel,hogy szerintetek mekkora érékbe vegyek neki ruhát vagy esetleg milyet...stb!!

Ilyen válaszokra nem vagyok kiváncsi!

2010. nov. 22. 15:07
 7/15 anonim ***** válasza:
hát, szerintem is szakíts vel, nem érdemel meg téged. de ha nem akarod, akkor adj valami kézzel készítettet. (írás, rajz, akármi)
2010. nov. 22. 15:14
 8/15 anonim válasza:
63%

Ha szeret nem azt fogja nézni mennyibe kerűlt. Nem tudom mennyiért szoktál vásásrolni. Szerintem vehetnél neki parfümöt vagy valami DC kulcstartót vagy sapkát vagy amilyen márkát szeret abból valamit. Sok sikert!

Ha felértékelsz köszönöm!

2010. nov. 22. 15:18
 9/15 anonim ***** válasza:
44%
vegyél neki egy csokit..
2010. nov. 22. 15:55
 10/15 anonim ***** válasza:

ha eddig birtad így, akkor ez már nem mindegy?!

oké szereted, akkor vedd meg azt, amit szeretne. ne ezen tökölj hogy amit eddig elbasztál azt most hoznád rendbe.

2010. nov. 22. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!