Szerintetek mit vegyek neki karácsonyra? (többi lent)
Sokkal többet kölöttem rá eddig mint ő rám(én kb. a 2xesét adtam neki mint amit ő adott)
Ezt vegük figyelembe!Nem tudom mekkora összegbe költsek rá hisz midnig az van,hogy én drága ajándékot adok neki ő meg sokkal olcsóbbat(pedig sok pénze van de inkább drogra költi)
Mit érdemel???
Gondolom a pasidról van szó!
Ömm mit érdemel??
Egy drogost ennyire szeretsz hogy még vele vagy???
Hát egy becsomagolt szakítást érdemel ha neki a drog fontosabb mint a barátnője!
Nekem ez a véleményem...
Ne vegyél neki semmit! Érje be azzal amit kölcsön adtál neki eddig! Jobbat érdemelnél nálla!
19/L
MI értelme van ennek a kérdésnek? Ha nyafogni akarsz, akkor ne az öltözködés témába tedd fel! Vagy esetleg egy szép nyakkendőre gondoltál? :D
Jelents fel ha annyira zavar... vagy ne adj neki kölcsön és kész...istenem....
Hova irjam??Azért kérdeztem,hogy mit vegyek neki!Mivel én ruhába gondolkozok)Csak érdekel,hogy szerintetek mekkora érékbe vegyek neki ruhát vagy esetleg milyet...stb!!
Ilyen válaszokra nem vagyok kiváncsi!
Ha szeret nem azt fogja nézni mennyibe kerűlt. Nem tudom mennyiért szoktál vásásrolni. Szerintem vehetnél neki parfümöt vagy valami DC kulcstartót vagy sapkát vagy amilyen márkát szeret abból valamit. Sok sikert!
Ha felértékelsz köszönöm!
ha eddig birtad így, akkor ez már nem mindegy?!
oké szereted, akkor vedd meg azt, amit szeretne. ne ezen tökölj hogy amit eddig elbasztál azt most hoznád rendbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!