Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ciki télen szoknyát hordani?

Ciki télen szoknyát hordani?

Figyelt kérdés
Nem szeretek nadrágot hordani viszont jön a tél, és kezd mindenki furán nézni hogy én még mindig szoknyába járkálok pedig semmivel se hidegebb mint egyes nadrágok. Főleg, hogy van amikor dupla harisnyát veszek föl. Ez gáz ?
2010. nov. 21. 22:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is mindig szoknyát hordok, nyugi:) Nadrágot kb. két hetente 1x veszek fel, mellesleg jobban fázom 1 farmerben, mint vastag harisnya+hosszú szoknyában:) De rövideket is hordok télen is :D 21/L
2010. nov. 22. 17:15
 12/15 anonim ***** válasza:
95%
Én pont láttam ma egy miniszoknyás lányt! Azzal nem volt probléma hogy szoknya van rajta főleg harisnyával de hogy biciklin száguldozott vele...hát az kész...
2010. nov. 22. 17:21
 13/15 anonim ***** válasza:
91%

én eddig még nem jártam télen szoknyában, idén tervezem először:)

szerintem sem ciki sőt:)

csak nem tudom, hogy milyet vegyek, ha valakinek van kedve linkelhetne fain szoknyákat:)

22L

2010. nov. 22. 17:32
 14/15 anonim ***** válasza:

előző vagyok!

inkább rövidebb szoknyát szeretnék venni, olyanokat linkeljetek,ha van kedvetek:)

2010. nov. 22. 17:33
 15/15 anonim ***** válasza:
szerintem se gaz. En nem szeretem a hosszunadragokat, telen is rovidnaciban lofralok persze cicanacival alatta. Es sztem semmivel sem hidegebb mint egy hosszunaci.sooot...
2010. dec. 15. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!