Ciki télen szoknyát hordani?
Figyelt kérdés
Nem szeretek nadrágot hordani viszont jön a tél, és kezd mindenki furán nézni hogy én még mindig szoknyába járkálok pedig semmivel se hidegebb mint egyes nadrágok. Főleg, hogy van amikor dupla harisnyát veszek föl. Ez gáz ?2010. nov. 21. 22:42
11/15 anonim válasza:
Én is mindig szoknyát hordok, nyugi:) Nadrágot kb. két hetente 1x veszek fel, mellesleg jobban fázom 1 farmerben, mint vastag harisnya+hosszú szoknyában:) De rövideket is hordok télen is :D 21/L
12/15 anonim válasza:
Én pont láttam ma egy miniszoknyás lányt! Azzal nem volt probléma hogy szoknya van rajta főleg harisnyával de hogy biciklin száguldozott vele...hát az kész...
13/15 anonim válasza:
én eddig még nem jártam télen szoknyában, idén tervezem először:)
szerintem sem ciki sőt:)
csak nem tudom, hogy milyet vegyek, ha valakinek van kedve linkelhetne fain szoknyákat:)
22L
14/15 anonim válasza:
előző vagyok!
inkább rövidebb szoknyát szeretnék venni, olyanokat linkeljetek,ha van kedvetek:)
15/15 anonim válasza:
szerintem se gaz. En nem szeretem a hosszunadragokat, telen is rovidnaciban lofralok persze cicanacival alatta. Es sztem semmivel sem hidegebb mint egy hosszunaci.sooot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!