Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vigyek egy két napos...

Mit vigyek egy két napos kirándulásra?

Figyelt kérdés
14/L vagyok, téli szünetben lesz egy 2 napos kirándulás.Úgy mondd ez a karácsonyi ajándék a fiataloknak.De nem tudom mit kellene vinnem?? nem akarok sok mindent...feltudnátok sorolni pár cuccot?
2010. nov. 21. 21:33
 1/4 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam hogy pólóból mennyi, nadrágból,legging,smink stb.:) soroljatok fel mindent amit ti vinnétek
2010. nov. 21. 21:39
 2/4 anonim ***** válasza:
3-nál több semmiből nem kell, de még az is sok...max ha ügyetlen vagy, és leöntöd magad, akkor legyen váltás...azt meg Te tudod, hogy mit szeretnél vinni...de ha túl sok cuccot viszel, akkor ki fognak röhögni...
2010. nov. 21. 22:08
 3/4 anonim ***** válasza:

zokni,bugyi,melltarto-2-3drb(ami rajtad lessz azon kivül)

polo-3-4(vagy ugy vinnék,h egy garbo és ahhoz illö mellény féle,a mellényböl lehet több is)

nadrág-2-3drb

sál-ha hordasz,én vinnék magammal 2darabot

smink-egy kis táskába minden ami belefér,persze amiket használok-alapozo,puder,szemhéj festék,szemceruza,szemspirál és göndöritö,szájfény,fésü,hajgumik,hajlakk,hajvasalo

nem tudom,h milyen kirándulásra mész,mondjuk én a simitom meg a sminkeim nélkül nem tudnák még élni se:)

csak enyi jutott eszembe:D

2010. nov. 21. 22:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát egy kastényban leszünk bulizunk, kaja-pia, stb.:)
2010. nov. 21. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!