Szerintetek a lapos (sarok nélküli) cipő semmi esetre sem vehető fel keringőhöz szalagavatón?
Figyelt kérdés
fehér színű balettcipő félére gondoltam, mert a magassarkúban képtelen vagyok a lépéseket kivitelezni...:S
valami ilyesmire:
2010. nov. 21. 19:15
1/12 anonim válasza:
Azért jobban néz ki, ha van egy kis sarka... a mi keringőcipőinknek (kölcsönzött volt) nem is volt olyan magas sarka.
2/12 anonim válasza:
Ha magas vagy, akkor nem kell magassarkú szerintem. Az egyik osztálytársam is lapos cipőt húzott, mert nem akart magasabb lenni párjánál. Amúgy hidd el, nem a cipődet fogják figyelni :D
3/12 anonim válasza:
Ha illik a ruhádhoz akkor teljesen mindegy.Nyugodtan vedd fel.Jobb mint kényelmetlne cipőbe lenn vagy olyanba ami nem illik hozzád vagy nem tudsz benne táncolni/menni.
4/12 anonim válasza:
nyugodtan felveheted, de szerintem - jó, csak szerintem... - sokkal könnyebbek a keringő lépései magassarkúban. azért próbáld ki ha még nem próbáltad:) én pl edzőcipőben (gyakorláskor) nem is tudtam rendesen csinálni, mert mindig lábujjhegyre álltam.
5/12 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan felveheted.Inkább legyél laposban, minthogy eless tánc közben, vagy fájjon a lábad.
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat :) Hát nem vagyok annyira magas 168 cm körül de a párom viszont 190 felett van XD
De félek a magassarkútól igaz idáig nem láttam egyet se a boltokban ami megfelelt volna.
Egyébként szoktam magassarkút hordani szóval nem a járás lenne újdonság csak azok a lábujjhegyes lépések nem mennek benne...:S
2010. nov. 21. 19:26
7/12 anonim válasza:
hu akkor azért próbálj magassarkúban hátha megy:) én vagyok aki írta hoyg nekem kényelmesebb volt... én 165 centi vagyok, és a srác olyan 180-190 között volt, és nem értem fel máshogy, rádásul akkora különbség szerintem csúnya is.
8/12 A kérdező kommentje:
hát lehet, hogy igazad van...:S
2010. nov. 21. 19:32
9/12 anonim válasza:
a magasság különbség nem számít:D
viszont egy törpe sarkú cipőben sztem nem lenne lehetetlen táncolni:D
10/12 anonim válasza:
rajtam és nálunk több lányon is hasonló volt, mert magasak voltak nálunk a lányok nagyon. egyáltalán nem volt gáz, nem is látszott :) ha azt érzed hogy nem akarsz magassarkúban táncolni mert bizonytalan vagy, ne táncolj abban.az egész szalagavató dolog egy erőltetett szokás csak ahol mindenki izgul, legalább emiatt ne kelljen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!