Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit lehet tenni? Playersroomba...

Mit lehet tenni? Playersroomban vettem körülbelül 2 hete egy nike cipőt. Úgy tűnik

Figyelt kérdés
Mit lehet tenni? Playersroomban vettem körülbelül 2 hete egy nike cipőt. Úgy tűnik, hogy nem jó a mérete. Mikor ott próbálgattam akkor jónak tűnt, és mikor nem lépek benne akkor nem is nyomja a vége a lábujjamat egy kicsit sem, de mikor hosszabb ideig sétálok akkor előrecsúszik benne a lábam, és nyomja egy kicsit a lábujjam. Azért csak most akarom visszavinni, mert mástól kérdeztem mit gondolnak, de azt mondták, hogy meghúzom nem csúszik előre meg stb.. 2hétig bíztam benne, hogy vhogy megszokom, de ez így nem jó egyszerűen. Nem tudom, hogy kicserélnék e eggyel nagyobb számra, mert már 2 hete hordom. Nincs semmi baja még persze, de már látszik rajta, hogy nem vadonat új. Elképzelhető, hogy az ár olyan 70%-át vagy valamennyit visszaadnának?
2010. nov. 20. 11:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

12:30

Én a 12:27-es vagyok!

Ezt a trükköt évek óta csináljuk az ismerőseimmel!

Egy nagyobb boltban vagy áruházban egy 30 ezer forint alatti cipőn nem fognak problémázni!

2010. nov. 22. 14:36
 12/13 anonim ***** válasza:
A helyedben nem lennék erre annyira büszke :S
2010. nov. 23. 10:04
 13/13 anonim ***** válasza:
Kereskedelemben dolgozom, csak a bevizsgálatásról szeretnék némi információt adni. Ha megrongálod a cipőt, majd visszaviszed a boltba a garanciaidő alatt, és a boltban megkérdőjelezik a hibát, elküldheted a bevizsgáltatni. Amennyiben a vizsgálat során megállapítják, hogy a cipőt jogtalanul NEM vették vissza, abban az esetben az üzletnek ki kell fizetnie a bevizsgálás díját, valamint cserélnie kell a cipőt/visszaadni az árát. Ha kiderül, hogy a cipőt a tulajdonos megrongálta, akkor a vizsgálati díjat ő fizeti. Én ezzel nem nagyon szórakoznék, mert a vizsgálat díja 2-10 ezer forint között változhat.
2010. nov. 23. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!