Egy olcsó és jó turiban mennyibe kerülnek körülbelül a ruhák? Kilóra vagy darabra?
Az olcsó és a jó kissé kizárja egymást legalábbis Pesten.
A kedvencem a Renoválás ez darabáras, de jók a Háda darabáras turijai is. Most ott minden féláron van, így már nagyon jutányos.
A kilósok nagyon szarok, persze sokan majd azt fogják ajánlgatni.... azokat csak akkor ha bírod a tömeget és a sok kukába való cucc közötti keresgélést :)
Az olcsóbban a kilósak vannak. Olyan 1900 ft/kg körül szokott lenni vidéki nagyvárosban. Pesten 2000-2500.
A darabár 4-700 ft közötti, de ez vállfás, elit turi.
Múltkor vettem egy tök jó polót 85 ft ért.. :D
vicces egy ár..
1. vagyok. Mindenképpen a darabáras... a kilósokba a nehezebb, vaskosabb darabok kerülnek, vagy ami könnyű az sokszor használt és ez meglátszik....
A darabárasokba kerülnek a könnyű és szép, sokszor címkés darabok.
Emellett a kilósokban főleg cserekor tömeg van, néha verekedés, többóra várakozás is...
Árban nyilván a kilós sokszor jobb, de nekem nem éri meg fél napot ott tölteni pár darabért. Inkább elintézem 1 óra alatt egy elit darabárasban......
Ahova én járok mondjuk nem 500 Ft egy felső, hanem 1500 Ft körül, de nekem ennyit megérnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!