1/8 anonim válasza:
Szerintem nem titkárnős, egész nyugodtan felveheti akárki
2/8 anonim válasza:
Nem titkárnős, nekem kimondottan tetszik.
3/8 anonim válasza:
Na, és ha titkárnős! Akkor mi van? Attól még lehet ízléses. Egy titkárnő is felvehet menő kardigánt. Mellesleg, mivel nem mereven kötött az öltözködésük, akár még egy titkárnő is felvehetné.
4/8 anonim válasza:
Tulajdonképpen mit is jelent, hogy "titkárnős"? Mert vannak egészen dögös titkárnők is.
Ha jól értem a kérdést, akkor talán titkárnős kicsit, de inkább a színe, mint a fazonja miatt. Más színben, vagy valami ötletes kiegészítővel már nem "titkárnős".
5/8 anonim válasza:
Szerintem kissé olyan unott színe van de ahogy tetszik :)
7/8 anonim válasza:
Szerintem nem. De attól is függ, hogy ki veszi fel és milyen kiegészítőkkel.
Ha alapból titkárnős a külsőd akkor azt csak erősíteni fogja, ha viszont távol áll tőled az ilyesmi akkor rajtad egyáltalán nem fog titkárnős hatást kelteni.
8/8 anonim válasza:
Szerintem azt az övet vedd ki belőle vagy ha ragaszkodsz az övhöz akkor valami fekete vastag szegecses félét válassz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!