Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A szülinapi bulimra miben...

A szülinapi bulimra miben menjek? (házibuli lesz, sok haverral)

Figyelt kérdés

November végén lesz. Szerintetek miben mehetnék?

Amúgy olyan kéne, amiben nem fáznék, mert biztosan mennénk ki este sétálni is. Amúgy 14 leszek, legjobb barátommal közösen csináljuk(18lesz), és sokan lesznek az ő haveri köréből is, akiket nem ismerek. Tehát kell a jó benyomás XD

Szerintetek mit vehetnék fel?

14/L

2010. nov. 18. 21:40
 1/5 anonim ***** válasza:
mit keresnek olyanok a szülinapi bulidon, akiket nem is ismersz? (bocsi, de megvan az első benyomás...)
2010. nov. 18. 21:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem kell ide benyomás. Csak add önmagad.

De amúgy farmer, valami csinosabb, csillogósabb felső, göndörített haj, szempillaspirál, szemceruza, szájfény, és kész. :)

2010. nov. 18. 23:46
 3/5 A kérdező kommentje:
A legjobb barátom osztálytársai lesznek ott, akiket nem ismerek.(más városba járnak suliba, és ezért nem ismerem őket.)
2010. nov. 19. 19:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem kipróbálhatod azt is, hogy egy jó vastag harisnya, meg valami szoknyaruha, és rá egy kardigán, bolerő, ami illik hozzá. Plusz csizma, bokacsizma.
2010. nov. 20. 13:04
 5/5 anonim ***** válasza:

én pár hete ünnepeltem ugyanígy a szülinapom.

Én a kedvenc farmerem, egy hosszított pánt nélküli felsőt és a kedvenc sportcipőm vettem fel hozzá. Mivel amikor kint voltunk úgyis volt rajtam kabát is, ha bent akkor a cipőt úgyis levettem, szóval így nem volt feltűnő hogy sportcipő és egy csajos felső :)

Szerintem amit a 2. válaszoló írt, tökéletes :)

2010. nov. 20. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!