Milyen ruhadarabok és színek állnának nekem jól?
Alacsony,kicsit vállas vagyok(a sok úszástól),kicsi mellel és vékony lábakkal,és nem igazán van derekam!szóval egy kicsit fiús testem van!Az egyetlen formás rajtam viszont a fenekem és azt nem szeretném eldugni!:)
Szemem színe sárgás-zöld,hajam pedig rövid,nagyon világos rézvörös,bőröm színe is nagyon fehér.
milyen ruhadarabokat vehetek fel??
Nagyon érdekelne és előre is köszönöm a válaszokat!!
Szerintem a hajadhoz sárga illik,vagy fehér:)!
Úgy jól kombinálnál azokkal a színekkel :)!
Amúgy szerintem átlagos színekbe öltözködj, próbálj minél jobban kombinálni,érted:)
Szia
én stylist vagyok, a leírásod alapján szinte biztos, hogy az "ősz típusú" nők közé tartozol. Ha beütöd ezt a google-be, rengeteg infot megtalálhats arról, hogy milyen színeket viselj. Szerencsés vagy, ugyanis ez a típus viszonylag ritkán fordul elő - és arany, téglavörös, barna színek viselésével egyszerűen sugárzó leszel!
A hideg színek nem állnak jól, plusz kerüld a feketét és a fehéret!
Nézd, itt a link a saját típusodhoz: [link]
Az alkatoddal kapcsolatban pedig alma típusúnak tűnsz, azaz a felsőtested erősebb és hízásra hajlamos, míg a lábaid vékonyak és formásak. (Feltételeztem a leírásodból hogy a csípőd keskeny.)
Viselj feszülős, csőszárú nadrágokat, amik kiemelik a formás lábaidat és bővebb szabású, mell alatt elvágott tunikákat párosíts hozzájuk, amik adnak egy kis formát a felsőtestednek!
Ha bármi kérdésed van írj bátran - nekem most hirtelen ezek jutottak eszembe.
hát...nem mondanám h a csípőm keskeny!pont ott van egy kis husi!:):)
viszont nagyon tetszett az,amit írtál!!!köszönöm!!
olvasgattam a linken megadott oldalakat és tényleg jó dolgok vannak ott!!a sminkeléssel is voltak gondjaim,de mostmár az is megoldódott!!:)
tehát a nadrág feszes csőszerű legyen,gondolom ez optikailag is magasít,és a felső meg mell alatt-tól bővülő mellnél meg feszülő!és a vállamnál milyen legyen??(spagettipántos,vagy tarkónál megkötős...)mert ügye vállas vok és nemtom arra milyen felső a jó!
ami nagyon fontos!szeretem a szoknyákat is...szoknyát hordhatok?,ha igen,akkor milyen legyen??(mini,térd...)
Ha széles a vállad, akkor kerüld a nyakbakötős topokat, ezek csak még inkább erősítik a vállat és a hátat! A spagettipántos sem jó választás - mivel a vékony pántok szinte "elvesznek" egy izmos háton, így csak még jobban erősítik azt. Ha ragaszkodsz az ujjatlan felsőkhöz, akkor az atléta-szerű szabásúakat viseld!
Kerüld a húzott vállú felsőket, a válltöméseket, és a vállon díszített darabokat!
Szoknyából szinte bármit felvehetsz, ami tetszik - ha hibátlan a feneked és a lábad, nem fogsz tudni mellélőni!
De ne legyen túl rövid, mert az közönséges hatást kelt!
Most fog divatba jönni újra a maxiszoknya, ebből viselhetsz olyan darabokat, amik csak a fenék alól kezdenek bővülni - de ha még idegenkednél ettől a darabtól, akkor nagyon jó választás lenne egy magasabb derekú feszülős darab betűrt felsővel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!