Milyen harisnyanadrágot vegyek a barátomra hogy ne fagyjon meg?
A férfi harisnya olyasféle, mint valaha az első női volt. Szokványos anyag - vastagabb, mint a női harisnya és nem szakadós. Olyan tartós, mint egy normál ruha vagy zokni.
Azért érdemes olyat venni, amelyiknek nincs talpa, mert az úgyis hamar kiszakadna, aztán vághatnád le a végét, akkor meg foszlana.
Ha nem dolgozik kinn egész nap a -20 fokban, akkor nem kell neki vastag. Úgyis a nadrág alá veszi, és a 2 réteg közé beszorul a levegő, ami jól szigetel.
Én férfiként tapasztalattal a hátam mögött tudnám ajánlani neki a nylon férfi harisnyanadrágokat ami nekem nagyon bevált. Vegyél neki többféle vastagságban 20-den től a 80-den ig és így mindig talál a hőmérsékleti viszonyokhoz megfelelőt, és ha több időt tölt épületben untig elég a 20-den, és hogy halmozza az élvezeteket amit a lába kaphat akkor a gyógyhatású lycrás termékeket válaszd. Nagyon jók a microfibrás 40 és 60-den es harisnyanadrágok még a női is megfelelő hiszen nem igen van különbség a férfiénál. Tehát próbáltasd meg vele a 20-denestől kezdve felfele és majd ő úgy is kiválasztja a neki legjobban megfelelőt. Nekem egyébként 15-den es slicces nylonharisnyám is van amit nagyon szeretek.
Férfiharisnya rendelhető a www.harisnyadiszkont.hu oldalon vagy a www.ferfiharisnya.lap.hu oldalon.
Jó próbát.
Próbálja ki a harisnyanadrágot.
Egy 40 den körüli lycra tartalmú harisnya kényelmes lesz neki, és jól is fogja melegíteni.
Ha azt gondolja, hogy ciki, mutasd meg neki ezt a blogot, ahol sok szó van a férfiakról és a harisnyanadrág viselési szokásaikról:
"Egy faja középvastag pamut harisnya lenne az igazi, akár női is (azokat a legegyszerűbb beszerezni, de hát lába mindenkinek kettő van)"
Az első részével egyet értek, én is olyat szoktam venni!
Kényelmes, nem nyom.
Csak találd meg a jó méretű harisnyanadrágot!
De sajna nekem csak egy lábam van...komoly, amputálták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!