21/24 anonim válasza:
Hova szeretnéd felvenni? Pl. egy családi karácsonyi partira elmegy, de szerintem inkább valami egyszerűbb állna neked jól.
22/24 anonim válasza:
Szerintem ez rendben van, és szép is. Max annyit modosítanék,hogy a fekete bolerót egy simára cserélném, mert nekem sok a fodor.
Szóval,igen is felvenném.
És ha már 1-2 éves a ruha? Nem baj,az a lényeg hogy van neki a szekrényben és egy alkalmi ruhának/ koktél ruhának minden nőnek kell lennie a szekrényben,bálra, esküvőre,bankettra,stb..nem megy ki a divatból.
Na meg nem mindenki teheti meg,hogy évente újabbat vegyen belőle. És egy ilyenbe megjelenni NEM gáz!!
Hordd nyugodtan kedves kérdező! :)
23/24 anonim válasza:
Szerintem túl giccses!
Nekem nem tetszik :(
24/24 anonim válasza:
öhm cépp, de kicsit vékonyabbakon jobban állna
sztem ez ilyen álarcos bálba irtó jó lenne!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!