Lányok és fiúk, titeket mennyire zavar a kilógó fehérnemű és a fiúknak mien tipusú bugyi jön be jobban?
Kilógó melltartó, tanga ultragáz :DD
Ha egyszer kétszer véletlenül kivillan, az persze még megbocsátható bűn :P
Pasiknál szerintem is szexi, ha egy nagyon kicsit kilátszik az alsógatya. De tényleg csak egy icipicit.
Tapasztalataim szerint pedig a fiúknak a tangák jönnek be.. azok amelyikeknek olyan vékony pántjuk van. De egy csipkés francia is jól mutat egy-egy formás popsin (:
Én tojom le hogy mit mondanak a többiek sztem nem gáz ha valakinek ki van a tanálya a melltartó az kissé gázos...
De amint azt már emlitették hogy a térdükig letolják a gatyájukat sztem az sem gáz mert én is úgy hordom:P
(megjegyzés:nem szeretem se az ízlést se a pofont)×D
na most a sulimban hatalmas divat lett hogy ugye vannak a laza deszkás, bmx-es srácok és a gatyájuk a térdükig lelóg a boxer meg tüdőig felhúzva:P hát elég szánalom betéve tudom már az előttem ülő srác boxereit .amikor meg felel és feláll felhúzza a farmerét egy picit de még úgyis jócskán kivan neki. mondjuk ez még hagyján egyik osztálytársam nemis hord boxert hanem csupasz kuki , rá egy farmer és kész:PPpfff...
ha a széle van ki neki és a pocija is látszik az viszont sexi...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!