Lányok és fiúk, titeket mennyire zavar a kilógó fehérnemű és a fiúknak mien tipusú bugyi jön be jobban?
Hát szerintem egy kilógó melltartó és a kivillanó tanga az ízléstelen...
Ha egy pasinak kivillan a Calvin Klein alsónadrág felső része, akkor még elmegy :DDD ha nőn is ilyesmi van akkor az is ok, mert lehet szexi is.
De a kilógó bugyin a legtöbb ember csak röhög.
Az én véleményem az, hogy egyik sem ízléses dolog ha kilátszik. Jó igaz bárkivel előfordulhat hogy lecsúszik a nadrágja vagy a felső feljebb csúszik,de nem szép látvány még a lányoknál sem (még akkor sem ha tanga van a lányon)
Hogy milyen bugyi ez ízlések és pofonok. Ha egy fiatal lány azt csak én tanga bugyival tudom elképzelni, de ha a lány alkata nem meg felelő hozzá akkor az szörnyűen tud rajta kinézni.
Nem igazán értek egyet az előttem szólókkal.
Nekem nagyon is tud tetszeni, ha egy lánynak kivillan a tangája.
Mondjuk én 17 éves srác vagyok, és mindig felcsillan a szemem ha, kivillan a suliban egy csaj bugyija, tangája.
Nekem leginkább azok a kis vékony (egy cérnaszálú)tangák tetszenek leginkább (lányok biztos tudják mi ennek a szakmai neve.)
Az viszont, ha a melltartó kivillan, már ciki.
De Ízlés dolga.
off:
Szerintem nem lehet mindenre rámondani, hogy ízlések és pofonok... Attól, hogy valakinek vagy a többségnek tetszik valami, még lehet orbitálisan szar. És fordítva is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!